A to okKhumanor pisze:Marys pisze:Dlaczego żenua? Nie rozumiemo tym co pisze Thomas myślałem, że takie niezgranie i niedopilnowanie sprawThomas pisze:żenua bo ktoś tu nie dograł terminu :/
co to oznacza w ramach czasowych boltera? w sensie że zagramy po 2,5h na bitwę dogrywając do 3-4 tury?![]()
to że się udało uratować turniej to bardzo dobrze świadczy o organizacji czy też zorganizowaniu graczy w środowisku Wrocławskim
Macanki PRZED Mackowe Wrocław Pizzeria 27.11.2010 2k+1k
Re: Macanki PRZED Mackowe Wrocław Pizzeria 27.11.2010 2k+1k
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Domino pisze:Czemu, Bałaganie, uparcie zapisujesz mnie jako istotę płci żeńskiej? Ludzie się nastawią, że zjawi się niewiasta, a potem się rozczarują, gdy na jej miejsce stawi się niski osobnik w okularkach.
Aha, ma ktoś pożyczyć tomb kingowy rydwanik?
Ja mam pożyczyć
a ile chcesz?
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
Lista zgłoszonych:
1. Khumanor i Orcus [DoCh DoCh] R
2. Domino i Golonka [TK+LIZ] R
3. Wojtuś i Maciek [O'n'G + HE] R
4. Maryś i Dimitr [Woch + VC] R
5. Thomas i Kuba
6. Bałagan [VC+Skaveny] R
7. Marcins i Jarekk [DE+VC] R
8. Paweł Pluto [DOCH+ChaosDwarf] R
Scenariusze:
1. Breakthrough
2. Meeting Engagement
3. Blood And Glory
Wejściówka 10PLN od osoby
1. Khumanor i Orcus [DoCh DoCh] R
2. Domino i Golonka [TK+LIZ] R
3. Wojtuś i Maciek [O'n'G + HE] R
4. Maryś i Dimitr [Woch + VC] R
5. Thomas i Kuba
6. Bałagan [VC+Skaveny] R
7. Marcins i Jarekk [DE+VC] R
8. Paweł Pluto [DOCH+ChaosDwarf] R
Scenariusze:
1. Breakthrough
2. Meeting Engagement
3. Blood And Glory
Wejściówka 10PLN od osoby
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, o 23:20 przez Bałagan, łącznie zmieniany 2 razy.
Bałagan, czemu nie mam rozpiski zaliczonej?
edit: thx
edit: thx
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, o 23:20 przez Marys, łącznie zmieniany 1 raz.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
B&G gramy na zasady mackowe? Trochę ich nie rozmumiem.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
tak turniej przyjemny nie powiem
wiem przynajmniej na co stać bestigory z czego jestem zadowolony bo mało miałem ostatnio okazji by testować ich w takiej ilości
dziękuję za fajne bitwy szczególnie pierwszą z WAAAAhg'tem
pozdrawiam
ps.: jak to bywa z "statystyką" często nie wychodzi
kostko logia 
wiem przynajmniej na co stać bestigory z czego jestem zadowolony bo mało miałem ostatnio okazji by testować ich w takiej ilości
dziękuję za fajne bitwy szczególnie pierwszą z WAAAAhg'tem
pozdrawiam
ps.: jak to bywa z "statystyką" często nie wychodzi
Sorry, że mnie nie było, ale nie ja sobie wybierałem starszych. ;-/
Maciek, ty też mi tak zrobiłeś, tylko tobie się nie chciało, a nie że nie mogłeś.
Jakieś wyniki, raporty?
Maciek, ty też mi tak zrobiłeś, tylko tobie się nie chciało, a nie że nie mogłeś.
Jakieś wyniki, raporty?
Oczywiście Golona 
nie chciało mi sie przyjść na przed strategikonowego turnieja a na mastera poszedł bym nawet cały tedzień malowałem figurki a dzwonie w piątek się upewnić a tam co że grasz z innym ziomemWojtuśŚ pisze:Sorry, że mnie nie było, ale nie ja sobie wybierałem starszych. ;-/
Jakieś wyniki, raporty?
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
Zacznijmy od tego, że nie miałeś armii i się nawet o nią nie postarałeś. Przez cały tydzień próbowałem załatwić jakąś armię, (nawet się do mamy Golony dodzwoniłem
) Ale mi nie wyszło i grałem z tym ziomkiem.
Nie miałeś: klopy, 4 chuck, doomdivera, orków. Ale to nie temat do dyskusji
Nie miałeś: klopy, 4 chuck, doomdivera, orków. Ale to nie temat do dyskusji