Euro 2011 - zaciąg
Moderator: swieta_barbara
Re: Euro 2011 - zaciąg
Ale chodzi o Kurta czy Stanislava Steinera ?? 

- swieta_barbara
- habydysz
Zal.Dębek pisze:By podkręcić nieco atmosferę wpadliśmy ze Zbyszkiem na pomysł, że pierwsze 8 osób na tym masterze stworzy skład na ETC.
Tak na serio to wynika to z faktu, że totalnie nie możemy się w kilku kluczowych kwestiach dogadać.
Dalsze wzajemne przekonywanie się uznaliśmy za bezcelowe bicie piany, bo skoro od ponad miesiąca mamy tak rozbieżne wizje składu to lepiej niech zadecyduje ślepy los.
Pozdrawiam i życzę szczęścia podczas turnieju.
- swieta_barbara
- habydysz
Imo jesli to nie zart to Debek jestes niepowazny i odchodze z JH. Pierdole taka zabawe.
a co jak w top8 powtórzą się armie ? ... ha! tego nie przewidzieli 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ma ktoś Lidderowi Keepera pożyczyć?Kalesoner pisze:w następnej kolejności członkowie LS.
Szukam klubu, słyszałem, że wakat w JH się pojawił:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mniej niż godzina do ogłoszenia składu
więc kilka wątków rzucę, zanim będzie shitstorm 
W tym roku jest wyjątkowo mało zainteresowania wokół wątku wyboru teamu na Euro. Jak myślicie, czym to jest spowodowane? Wielu dobrych graczy odeszło / było nieaktywnych przez cały sezon. Czy może jest jakaś inna przyczyna?
Poza tym, gdzie ogłoszenie składu?!? 7 minut po czasie już...

W tym roku jest wyjątkowo mało zainteresowania wokół wątku wyboru teamu na Euro. Jak myślicie, czym to jest spowodowane? Wielu dobrych graczy odeszło / było nieaktywnych przez cały sezon. Czy może jest jakaś inna przyczyna?
Poza tym, gdzie ogłoszenie składu?!? 7 minut po czasie już...
Zobaczcie że wszyscy tak czekali na ogłoszenie składu a flejma jakoś ciągle nie ma 

Mi się skład bardzo podoba, kojarzy mi się z Arsenalem Wengera. 
Młodzi, utalentowani, sporo debiutantów.
Nieobecność Darka w składzie tłumacze sobie tym, ze na ogół nie potrafi dograć bitwy w wyznaczonym czasie, czym marnuje niesłuchanie potencjał demonów. Zaskakuje troszkę obecność Robsona, ale powinien sobie bardzo dobrze poradzić.
Zgadzam się też z argumentacją, która poskutkowała odrzuceniem ze składu lizaków, imperium i WE.
Trzymam kciuki za wszystkich reprezentantów.

Młodzi, utalentowani, sporo debiutantów.

Nieobecność Darka w składzie tłumacze sobie tym, ze na ogół nie potrafi dograć bitwy w wyznaczonym czasie, czym marnuje niesłuchanie potencjał demonów. Zaskakuje troszkę obecność Robsona, ale powinien sobie bardzo dobrze poradzić.
Zgadzam się też z argumentacją, która poskutkowała odrzuceniem ze składu lizaków, imperium i WE.
Trzymam kciuki za wszystkich reprezentantów.
teraz można obstawiać, która armia nie zagra 

Raczej nie armia, a gracz.Asassello pisze:teraz można obstawiać, która armia nie zagra
Gratki dla wybranych. Z zaskoczen tylko kalafior jest dla mnie pewnego rodzaju zaskoczeniem (choc pocisnal ostatnio bialystok wiec sie widac wyrobil znacznie) i robson tym, ze gra he (nawet nie wiedzialem, ze grywal ta armia). Czyli 2 na 9 to jak najbadziej dobry wynik 
wiec tu nie ma zbytio jak dyskutowac tylko czekac na etc i zobaczyc jak ardzo pocisna dunczykow i wlochow
(mam nadzieje, ze i zloto i tarcze w tym roku Polska zdobedzie)
kiedy bedzie znany ostateczne top8? dopiero w lipcu czy jakos wczesniej dacie znac?

wiec tu nie ma zbytio jak dyskutowac tylko czekac na etc i zobaczyc jak ardzo pocisna dunczykow i wlochow

kiedy bedzie znany ostateczne top8? dopiero w lipcu czy jakos wczesniej dacie znac?