Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Urzekła mnie twoja historia...Metalwalker pisze:Rynek Pocztowy zostanie uwolniony w 2009 roku , w tedy to mogą pojawić się faktyczni konkuręci poczty, co do przeglądania paczek ,albo nieajborze listów LUDZIE naprawdę dajcie spokuj pomyście przez chwilę ile tysięcy ich przechodzi przez maszyny dzielonce które je uszkodzają , ldzie patrzą jak szybko robotę skoniczyć, bo jak na razie cały temat zrobił z Poczty Polskiej jedną wielką FAFIĘ, która to czycha na te biedne figurki wasze!!!, zarobki są rzałosne wchodząc na pocztę jako pracownik dostaje się 1200 PLN BRUTTO po wszystkim zostaje jakieś 800 PLN, i wiecie co jak czytam takie posty to mi się odechciewa pracować dla ludzi , bo robiłem to tylko z tego powodu że lubię swoją pracę ale po przeczytaniu takich forum i ich rzalów odechciewa mi się, i niedługo sami se będziecie nosić sobie listy bo prawda jest taka że nie ma urzędu gdzie nie brakuje listonoszy do pełnego etatu
![]()
![]()
![]()
Przeciez jest In Post.Niestety w Polsce są złodzieje ale cóż zrobimy musimy czekać do 2009 roku aby weszła jakaś konkurencja
Może to i nawet dobrze, bo takie byki we wcześniejszych postach waliłeś, że ja pie***le.Teraz to koniec, nie napiszę tu już nic
Czekam aż Bartek zaloguje i to zobaczy. Jego poziom tolerancji wobec trolli jest wysoki, ale obawiam się, że nie aż tak wysokiMetalwalker pisze:Odpowiem tak co by cie zalała, uwielbiam takich IGNORANTÓW, filozofów domowych
, jesteście jak w...d na d...e wszędzie was pełno , od przeczkola do rządu!! I zawsze słyszę tylko JA , JA , MI ŹILE !!!, kurde ludzie więcej tolerancji wobec innych
!!!