![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Krasnoludy Grześka - up 2014.08.10 pierwsze norsy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Krasnoludy Grześka
Tak zrobię, thx ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kupiłem już figsy z podstawkami z takimi płytkami, dodałem tylko gdzieniegdzie piasek i trawkę.
Nie do końca pasują one do całej armii, która ma podstawki skałkowe. Płytki w prosty sposób można
zrobić np. z GS-u, nakładając równą warstwę i formując płytki wg uznania, Można też się pobawić i wyciąć
płytki np z cienkiego spienionego PVC lub jakiegoś innego materiału, potem gdzieniegdzie piasek na wikol,
pomalować całość, dodać kępki trawki i voila
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Nie do końca pasują one do całej armii, która ma podstawki skałkowe. Płytki w prosty sposób można
zrobić np. z GS-u, nakładając równą warstwę i formując płytki wg uznania, Można też się pobawić i wyciąć
płytki np z cienkiego spienionego PVC lub jakiegoś innego materiału, potem gdzieniegdzie piasek na wikol,
pomalować całość, dodać kępki trawki i voila
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja bym zrobił z poxi, ale jeśli ktoś woli to można z plasticardu czy tekturki wyciąć takowe coś. No i bolec zacny. Jak tak wspomniał Rakso, to faktycznie troszkę dziwnie wygląda cały bełt stalowy, ale jak dla mnie daję radę, może co najwyżej trochę washa. No i fryz czarnego do rozjaśnienia
Strasznie jedno warstwowo wyszło.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, o 21:53 przez Rasti, łącznie zmieniany 1 raz.
Generalnie bardzo udana praca
, niestety muszę dołączyć do grona zwolenników przemalowania drzewc bełtów.Jeśli koniecznie chcesz zachować ich metalowy charakter to może zrób mixa choas b. + boltgan m. a na koniec łosz, będzie się odróżniać a pozostanie blaszane.A i podziękował pięknie za foto porównawcze
.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A żesz się cholera uparli na te drzewce bełtowe
Chyba jednak coś trzeba będzie z tym zrobić, he,he...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mi się wydaje, że płytki są zrobione z pociętej gumki do ścierania.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dawno nic nie wrzucałem, bo maluję WoCh... Idzie więc mój lord na tarczy:
![Obrazek](http://i1192.photobucket.com/albums/aa328/smiejagreg/DSC_0124.jpg)
![Obrazek](http://i1192.photobucket.com/albums/aa328/smiejagreg/DSC_0123.jpg)
![Obrazek](http://i1192.photobucket.com/albums/aa328/smiejagreg/DSC_0124.jpg)
Ostatnio zmieniony 19 lut 2011, o 19:37 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 2 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wrzuciłem nowe zdjęcia lorda. Trochę za duże , ale trudno. Pastwcie się...
Ładnie pomalowany, tylko drybrush na brodzie jednego z nosicieli (siwego) razi. Ale poza tym jest ok ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czerwona zbroja pasowała mi do tarczy... Jakoś tak wtedy chciałem mieć czerwoną tarczę -
stąd pomysł. Figs jak figs, ma sporo wad... Mam już limitowanego lorda na tarczy, czeka na lepsze czasy...
.
stąd pomysł. Figs jak figs, ma sporo wad... Mam już limitowanego lorda na tarczy, czeka na lepsze czasy...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ten wydany z okazji - bodajże - XXX-lecia GW (nie jestem pewien) - lorda niosą Gotrek i Bugman. IMHO dużo ładniejszy od tego co na zdjęciu.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na razie kończę chosenów do WoCh-u, Potem idą slayerzy staroedycyjni - część na sprzedaż, a część dla mnie, tak że lord jeszcze długo, długo nie...
.
ło to czekam na slayerów, sam dopełniam unikt do 30 (brakuje mi jeszcze 4 modeli) gdzie każdy jest inny i tylko 3 modele są z tej ostatniej edycji wszystko inne starsze i nawet 2 modele harlequina
Fajnie, że nie tylko ja darzę sympatią starych slayerów ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mam ten sam pomysł co do slayerów - zrobić jak największą kolekcję z różnych figsów -
na razie zbieram GW - brakuje mi jeszcze paru staroedycyjnych, mam też Ironjawa z Bloodbowla - bardzo fajny figs. Ogółem mam taką masę figsów do malowania, że myślę iż 2 lat nie starczy...
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
na razie zbieram GW - brakuje mi jeszcze paru staroedycyjnych, mam też Ironjawa z Bloodbowla - bardzo fajny figs. Ogółem mam taką masę figsów do malowania, że myślę iż 2 lat nie starczy...
Mam ten sam problemsmiejagreg pisze:Ogółem mam taką masę figsów do malowania, że myślę iż 2 lat nie starczy...![]()
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/