Dyskusje turniejowe
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja narazie zajmuje sie battlowymi turniejami w mojej osadzie.
Pierwszy planuje na wrzesien - jak wszystko wypali, miejscowka sie sprawdzi itd podejrzewam ze w tym roku jeszcze (moze listopad albo grudzien..?) bym robil duzy-duzy turniej battla.
I mordheim jako towarzyszaca impreza na przyklad moglaby wejsc (w osrodku mamy akurat dwie sale - duza i mniejsza, wiec spokojnie by powinno dac rade)
Ale to anrazie takie moje luzne przemyslenia, nie konsultowane nawet z wlascicielem makiet : P jak cos bedziemy wiedziec damy znac zapewne
Pierwszy planuje na wrzesien - jak wszystko wypali, miejscowka sie sprawdzi itd podejrzewam ze w tym roku jeszcze (moze listopad albo grudzien..?) bym robil duzy-duzy turniej battla.
I mordheim jako towarzyszaca impreza na przyklad moglaby wejsc (w osrodku mamy akurat dwie sale - duza i mniejsza, wiec spokojnie by powinno dac rade)
Ale to anrazie takie moje luzne przemyslenia, nie konsultowane nawet z wlascicielem makiet : P jak cos bedziemy wiedziec damy znac zapewne

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Uhuhu, ja nie wiem, jak będzie, w tym roku poza naszymi dwoma warszawskimi turniejami to chyba w listopadzie na Falkon się kopnę, jeśli Mordheim będzie, a tak to nie wiem, nie wiem, nie wiem, wszystkim rządzą pieniądze, niestety... z drugiej strony byłoby miło zobaczyć turniej w innym mieście niż Kraków, Lublin czy Warszawa 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Łoł, taki weekend w NS to już dobre 120 zł na dojazd w obie strony - drożej to chyba tylko Kraków by wyszedł, choć niewiele drożejSykstus pisze:Jak sie dorobimy Makiety/Makiet w NS to zaprosimy z pewnością

Oj, chłopaki, chłopaki, chciałabym mieć na to kasę, naprawdę!
P.S. Mam nadzieję, żebyście godzinowo uwzględnili, że Ernest Malinowski jeździ zazwyczaj tylko w weekendy i w NS jest dopiero po 11?
Tak zawczasu pytam

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ernest to ten pociąg właśnie 
Ech, no właśnie, też płacisz 120 w obie strony, ale w Twoim błogim wieku, gdy figurki są Ci całym światem i jedynym na razie na przyszłość planem, jeszcze sobie można pozwolić...
Tym niemniej chwała Ci za to, bo masz pięknych WH i chcę ich zobaczyć na naszym turnieju

Ech, no właśnie, też płacisz 120 w obie strony, ale w Twoim błogim wieku, gdy figurki są Ci całym światem i jedynym na razie na przyszłość planem, jeszcze sobie można pozwolić...

Tym niemniej chwała Ci za to, bo masz pięknych WH i chcę ich zobaczyć na naszym turnieju

Eh figsy to nie cały mój Świat
To jego połowa
Druga połowa to muzyka ale póki co figsy wygrały z nową gitarą
Do końca roku będę miłą pomalowane całe 1k Witch Hunterów
(40stkowych oczywiście
)
BTW ja się tam do Wa-wy przez Kraków wybieram
Busem do Krakowa i dopiero z Krakowa pociągiem 

BTW ja się tam do Wa-wy przez Kraków wybieram

Dla tych którzy jeszcze nie wiedza
W najbliższy weekend odbędą się w Krakowie Otwarte mistrzostwa Mordheim klubu Treasure Hunters.
http://www.treasure.hunters.chechlo.com ... cd0bfeade2 - regulamin & lista zgłoszonych
oraz
http://www.forum.gildia.pl/viewtopic.ph ... sc&start=0 - dyskusja o turnieju na forum NG.

http://www.treasure.hunters.chechlo.com ... cd0bfeade2 - regulamin & lista zgłoszonych
oraz
http://www.forum.gildia.pl/viewtopic.ph ... sc&start=0 - dyskusja o turnieju na forum NG.

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Tylko 5 uczestników
?
Nawiasem mówiąc szkoda, że sami TH nie zadbali: wcześniej o promocję swojego turnieju na BP, a teraz o wrzucenie wyników, tylko Ty, Staśku, Klubowiczu Dębowej Tarczy, się tym zajmujesz
.

Nawiasem mówiąc szkoda, że sami TH nie zadbali: wcześniej o promocję swojego turnieju na BP, a teraz o wrzucenie wyników, tylko Ty, Staśku, Klubowiczu Dębowej Tarczy, się tym zajmujesz

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

Pdałem tylko 5 pierwszych miejsc, gdyż na ie chyba najbardziej zwraca się uwagę. Pozostałe miejsca można obczaić na stronie TH'ów : http://www.treasure.hunters.chechlo.com ... co=1&id=19Kapitan Hak pisze:Tylko 5 uczestników?
Też sie dziwie dlaczego nie rozgłaszają o swoich turniejach wszem i wobec...Kapitan Hak pisze:Nawiasem mówiąc szkoda, że sami TH nie zadbali: wcześniej o promocję swojego turnieju na BP, a teraz o wrzucenie wyników, tylko Ty, Staśku, Klubowiczu Dębowej Tarczy, się tym zajmujesz.

A wyniki wrzuciłem i napisałem wcześniej info o turnieju dla promowania mego ulubionego systemu

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja się nie dziwię, wg mnie i tak by to nie zwiększyło frekwencji. Swego czasu organizując turniej rozsyłałem ogłoszenia na wszystkich możliwych forach i tak jeżeli ktoś miał przyjechać to dowiadywał się o turnieju z forum NG, a ja aby czas traciłem sprawdzając czy ktoś przypadkiem nie odpisze. Meile z resztą też słałem, 90% głuchych, dlatego mam proźbę nie zapychajcie mi skrzynki, bo czytam na bieżąco fora internetowe 

te dwie osoby wykreśl, byli zgłoszeni, ale nie pojawili się na turnieju.16. Olivier Goliński Kraków Skaven Clan Eshin 0
16 Zygmunt "Elmin" Gałgan Oświęcim / OKF Orcs&Goblins 0

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wykreślone, mam nadzieję, że Staś się nie obrazi za grzebanie w jego poście ani Ty za przenoszenie tego uparcie tutajMotor pisze:te dwie osoby wykreśl, byli zgłoszeni, ale nie pojawili się na turnieju.16. Olivier Goliński Kraków Skaven Clan Eshin 0
16 Zygmunt "Elmin" Gałgan Oświęcim / OKF Orcs&Goblins 0

Niestety nie byliśmy z Hakiem na oMTH, to i nie znamy szczegółów

Spoko oko 

Spoko MarokoSkavenblight pisze:Wykreślone, mam nadzieję, że Staś się nie obrazi za grzebanie w jego poście ani Ty za przenoszenie tego uparcie tutajMotor pisze:te dwie osoby wykreśl, byli zgłoszeni, ale nie pojawili się na turnieju.16. Olivier Goliński Kraków Skaven Clan Eshin 0
16 Zygmunt "Elmin" Gałgan Oświęcim / OKF Orcs&Goblins 0![]()
Niestety nie byliśmy z Hakiem na oMTH, to i nie znamy szczegółów

Nie obrażam się, a poprawić to se mogą chłopaki z TH na swojej stronie

Jeżeli Olivier to Golusiek a tak po nazwisku mogę wnioskować to był, sam z nim bitwę toczyłemMotor pisze:te dwie osoby wykreśl, byli zgłoszeni, ale nie pojawili się na turnieju.16. Olivier Goliński Kraków Skaven Clan Eshin 0
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
To musiał mieć wielkiego pecha, skoro 0 punktów na całą kampanię zdobył.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!