Co sądzicie o Skavenach po ograniczeniach Euro
Moderator: Hoax
Re: Co sądzicie o Skavenach po ograniczeniach Euro
na pendantowca są globki.
Wracając do GW, i myślenia inaczej, statystycznie też mają racje
, Zwróćcie uwagę że oni liczą 12 od środka odział.
I to chyba jeden z niewielu przykładów w historii GW, gdzie otarli się o dobrą radę.
Tylko tyle chciałem zauważyć.
Ach... bym zapomniał, od końcówki 7ed, Euorpa wpadła w szał ograniczeń, nic tylko ograniczmy to i tamto. Jak dla mnie tak się nie da grać.
Jak dla mnie dobre ograniczenie to brak specjali, może te w 8 ed podręcznikach będą OK.
look out sir od czarów typu dwellers, no i Virtualny LOS. Im częściej gram tym mniej mi nawet Power scroll przeszkadza. Jedyną jaką jeszcze inną zasadę chciał bym zobaczyć to taka która pozwala na użycie scrolla (innego niż dispell) po IF'ce.
Ograniczenia rozpisek są po prostu dla lamerów, którzy boją się wszystkiego co fajne w innych armiach, a dodatkowo nie potrafią się dostosować, lub poradzić z myślą że mogą przegrać z jakąś dziwną rozpiską.

I to chyba jeden z niewielu przykładów w historii GW, gdzie otarli się o dobrą radę.
Tylko tyle chciałem zauważyć.
Ach... bym zapomniał, od końcówki 7ed, Euorpa wpadła w szał ograniczeń, nic tylko ograniczmy to i tamto. Jak dla mnie tak się nie da grać.
Jak dla mnie dobre ograniczenie to brak specjali, może te w 8 ed podręcznikach będą OK.
look out sir od czarów typu dwellers, no i Virtualny LOS. Im częściej gram tym mniej mi nawet Power scroll przeszkadza. Jedyną jaką jeszcze inną zasadę chciał bym zobaczyć to taka która pozwala na użycie scrolla (innego niż dispell) po IF'ce.
Ograniczenia rozpisek są po prostu dla lamerów, którzy boją się wszystkiego co fajne w innych armiach, a dodatkowo nie potrafią się dostosować, lub poradzić z myślą że mogą przegrać z jakąś dziwną rozpiską.
- Infernal Puppet
- Masakrator
A nie przyszło ci może do głowy że ograniczenia pojawiły się z jakiegoś powodu
? I jak "lamerskie" były te ograniczenia, jeśli tak chętnie je przyjmowano ?

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

No, trochę ostre słowa. Podejrzewam, że albo w ogóle nie jeździsz na turnieje, albo (/i) od dobrego gracza z wymaksowaną rozpiską bez ograniczeń nie dostałeś kilku masek w plecy. Już teraz z głowy mogę Ci parę kwiatków wymienić na 2400;Kanadian pisze:Ograniczenia rozpisek są po prostu dla lamerów, którzy boją się wszystkiego co fajne w innych armiach, a dodatkowo nie potrafią się dostosować, lub poradzić z myślą że mogą przegrać z jakąś dziwną rozpiską.
skaven; 4x50 skavenslaves, 2 abomki, latara, dzwon+clanraty, 10 elektrykow za 150 punktow, 2x5 gutki, globy, wiecej smieci, do tego jeszcze jakiegos assassina
imperium: 3 armaty, 3 mortary, 2 tanki, 2 hellstormy, 2x arcymagow (life, shadow/light), BSB, reszta to jakies smieci
VC- to co jest, tyle ze regenka na oddziale gwardii z dwurakami + wraithy za 600 pts
demony- 2x6 flamery, 2x35 bloodkow, reszta jak teraz
Jest duzo przegiec. A po wynikach Bitwy o Białystok, gdzie kolejny raz testowany był Eurocomp widać, że spełnia swoje zadanie (między 63 pts a 68 zmieściło się 21 osób , 14 miejsce do 35) - jeszcze tak wyrównanych wyników nigdy na turniejach nie było
skaven; 4x50 skavenslaves, 2 abomki, latara, dzwon+clanraty, 10 elektrykow za 150 punktow, 2x5 gutki, globy, wiecej smieci, do tego jeszcze jakiegos assassina
Moja rozpa z Sielsiana xD
Ogolnie ograniczenia są naprawdę dobre. Bez ograniczeń granie na tej magii z +pierdyliard kosci co turę (death, HE, de, lizaki) po prostu nie sprawia frajdy
Moja rozpa z Sielsiana xD
Ogolnie ograniczenia są naprawdę dobre. Bez ograniczeń granie na tej magii z +pierdyliard kosci co turę (death, HE, de, lizaki) po prostu nie sprawia frajdy
ta. i elektryku z powerscrollem i crack callem ktory tepeportowamy sle polowe do piachu w 1 ture;P
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja