Demony Kalafiora - Euro 2400 - Horda Kupy
Re: Demony Kalafiora - Euro 2400 - Horda Kupy
Ja tam wole GUO
bsb-kiem był zrobił tzeenczowca, żeby khornita nie był aż tak drogi. I zastanwaima się, czy w takim wypadku nie wartoby dać magii life. T10 lub leczenie bladego
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
bsb na khornicie powinien byc. szkoda go stracic po miscascie. na co Ci pyromancer? statystycznie niezauwaznalnie poprawia strzelanie, a chyba nie chcesz flamerami trzymac nikogo? IMO lepiej zmaksowac lettery/demonice i zostanie Ci nawet 5 pkt na torment blade.
co do magii Shadow to sie nie wypowiadam. gralem na life, bo to pewna magia. wiekszosc armii gra teraz na hex/augment spells. zapominaja o prawdziwej sile pierdolniecia! chyba, czas sie dostosowac do meta, troche zaskoczyc i sprobowac Fire. w demonach moze to byc niezwykle efektowne.
co do magii Shadow to sie nie wypowiadam. gralem na life, bo to pewna magia. wiekszosc armii gra teraz na hex/augment spells. zapominaja o prawdziwej sile pierdolniecia! chyba, czas sie dostosowac do meta, troche zaskoczyc i sprobowac Fire. w demonach moze to byc niezwykle efektowne.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Też nad tym lifem myślałem, ale blodek to chyba nie jest dobra opcja na turnieje.
Zagrałem dzisiaj i zachwycony nie byłem i myślę, że GUO by sobie lepiej poradził.
Na Białystok jedzie GUO na 99%.
Lidder
Torment blade - nic nie robi, a zwiększa mi koszt demonetki, która i tak bardzo często ginie.
Pyrocaster nieznacznie polepsza strzelanie, ale jego zaletą jest raczej to, że jest championem, co mi ogólnie daje bardzo dużo fajnych możliwości.
BSBka wolę mieć bliżej walki jak używam shadowa.
Zagrałem dzisiaj i zachwycony nie byłem i myślę, że GUO by sobie lepiej poradził.
Na Białystok jedzie GUO na 99%.
Lidder
Torment blade - nic nie robi, a zwiększa mi koszt demonetki, która i tak bardzo często ginie.
Pyrocaster nieznacznie polepsza strzelanie, ale jego zaletą jest raczej to, że jest championem, co mi ogólnie daje bardzo dużo fajnych możliwości.
BSBka wolę mieć bliżej walki jak używam shadowa.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
challange i rozkładanie ran gdy masz ich mało. a jak masz możliwość wsadzić item to lepiej to zrobić, bo te punkty i tak tracisz.Cauliflower pisze:Lidder
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
i jeszcze jedna opcja
jak mi go zabijają to tracę albo 115 albo 120, si?
a jego przydatność jest serio nieco ponad zerowa, ale to raczej kosmetyka
jak mi go zabijają to tracę albo 115 albo 120, si?
a jego przydatność jest serio nieco ponad zerowa, ale to raczej kosmetyka
O jezu, juz sie zniechecasz, bo akurat w tych 3 paringach blodek nie mial okazji zbytnio polatac, a w 1 bitwie spaliles szarze na 16 w helene... DAJ MU SZANSE! Life do przemyslenia.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
?? Jak Ci zabiją oddział to tracisz 225, jak zostanie Ci jeden to 112.5 Sam gram na pyromancerze, tylko innym typem rozpy.Cauliflower pisze:jak mi go zabijają to tracę albo 115 albo 120, si?
@top
+1. daj mu szanse!
Tak, rób rozpe jak wszyscy i sięgnij po chwałę!Przemcio251 pisze:Hmmmm a ja jednak był bym za kupą i magią light albo life... ale te demonetki zmień na plagusów
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja pisałem o torment bladzie, a nie o flamerach....
Flamery mi wygrywają bitwy, torment blade raczej nie....
Z tym rób rozpy jak wszyscy to raczej nie do mnie, bo akurat rozpisek demonów to się narobiłem sporo Figurki w sumie też mam już do prawie wszystkich kombinacji.
A i tej chwały w demonach nie widać za bardzo
Przemcio, tutaj wszystko jest na jedno lepsze na drugie gorsze. Plagusy vs WoCH super, ale na większość innych armii sprawdzają mi się demonetki jednak. Oprócz wczorajszej bitwy z Tobą bardzo dawno z WoChem nie przegrałem.
Na Białystok decyzja podjęta, jeszcze jedna mała zmiana w rozpisce doszła i spróbujemy
Flamery mi wygrywają bitwy, torment blade raczej nie....
Z tym rób rozpy jak wszyscy to raczej nie do mnie, bo akurat rozpisek demonów to się narobiłem sporo Figurki w sumie też mam już do prawie wszystkich kombinacji.
A i tej chwały w demonach nie widać za bardzo
Przemcio, tutaj wszystko jest na jedno lepsze na drugie gorsze. Plagusy vs WoCH super, ale na większość innych armii sprawdzają mi się demonetki jednak. Oprócz wczorajszej bitwy z Tobą bardzo dawno z WoChem nie przegrałem.
Na Białystok decyzja podjęta, jeszcze jedna mała zmiana w rozpisce doszła i spróbujemy
Co do BoB'a dużo nie powiem. Zobaczycie co będzie z Demonów
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
przy tej rozpie lepiej by się sprawdziły pan Kupa...
nawet z shadowem, bo nie wiem czy life jest aż tak potrzebny szczególnie jak zamienisz GD
co do dziwnych lorów dla demonów chyba zacznę testować metal
nawet z shadowem, bo nie wiem czy life jest aż tak potrzebny szczególnie jak zamienisz GD
co do dziwnych lorów dla demonów chyba zacznę testować metal
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Testowałem. ale wtedy można było mieć kilka master of sorcery
6 jest bardzo fajna na wszystko.
Na Kupie, na kupie.
Ostatecznie, po milionie testów, turniejów, sparingów....
6 jest bardzo fajna na wszystko.
Na Kupie, na kupie.
Ostatecznie, po milionie testów, turniejów, sparingów....
Unnamed2400 Pts - Daemons of Chaos Army
1 * Great Unclean One @ 550.0 Pts
General; Magic Level 1; Flail
Pestilent Mucus [25.0]
Balesword [75.0]
1 Herald of Khorne @ 165.0 Pts
Battle Standard
Armour of Khorne [15.0]
Firestorm Blade [25.0]
1 Herald of Slaanesh @ 115.0 Pts
Siren Song [25.0]
1 Herald of Tzeentch @ 165.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Shadow
Master of Sorcery [25.0]
Spell Breaker [25.0]
26 Bloodletters of Khorne @ 379.0 Pts
Standard; Musician
Icon of Endless War [25.0]
1 Bloodreaper @ [12.0] Pts
26 Daemonettes of Slaanesh @ 379.0 Pts
Standard; Musician
Banner of Ectasy [25.0]
1 Alluress @ [12.0] Pts
10 Pink Horrors of Tzeentch @ 126.0 Pts
Musician
1 Fiends of Slaanesh @ 55.0 Pts
1 Fiends of Slaanesh @ 55.0 Pts
5 Flamers of Tzeench @ 225.0 Pts
1 Pyrocaster @ [15.0] Pts
5 Chaos Furies @ 60.0 Pts
Models in Army: 91
Total Army Cost: 2394.0
masz 5 pkt na torment blade
ma rozpe na 2394, traci wiec 6 pkt na starcie, a tak moze ocalic 5 wspomne me slowa gdy 5pkt zadecyduje o 1 duzym