ODWOŁANY! - Do it in Duet - Pomiechówek 12 Maja

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Mam bardzo zła wiadomość:
Turniej się nie odbędzie chyba, że w najbliższym czasie nastąpią jakieś radykalne zmiany w co wątpię. Zostanie on przełożony(data do ustalenia). Przyczyny są żałosne, lecz nie mamy na to wpływu, wszystkich bardzo przepraszamy i mamy nadzieję, że zbytnio nie pokrzyżowaliśmy Wam planów oraz zapraszamy na turniej po zmianie daty. :cry:

Awatar użytkownika
Macki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Macki »

TURNIEJ ODWOŁANY

Niestety dyrektor szkoły zabrał nam obie sale gimnastyczne.

A na korytarzu też nie możemy zrobic turnieju bo w nie będzie żadnego nauczyciela ani innego pracownika szkoły.

Także przepraszam w imieniu swoim i dyrektora, bo jest to naprawdę nagła sprawa.

Mam tylko nadzieję że na następnym turnieju nie będzie takich "kwiatków".

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

kurwa

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Popieram manfrada. :wink:
A tak na serio to napiszcie chociaż cóż to za trywialny powód uniemożliwił odbycie się turnieju???

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Czytaj Gildie to się dowiesz. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Czytqałem i nadal się pytam, bo wątpię żeby dyro powiedział "sorry" i nie podał konkretnego powodu.

Awatar użytkownika
Macki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Macki »

Uwierzcie mi, że też jestem wkurwiony tak jak wy a może nawet bardziej bo to ja zostałem zapewniany, że w tym terminie sale będzie mogła zostać nam udostępniona na 100%.

No to zacznę od tego, że w tym dniu na salach odbywają się zajęcia taneczne za które tancerze wcześniej zapłacili.Ostatnim razem(chodzi o poprzedni turniej) udało nam się bez problemowo połączyć obie grupy.Tak więc kiedy pytaliśmy się dyra i tancerzy jakieś tam 1,5 tyg. temu to nie było żadnych sprzeciwów.Dopiero wczoraj okazało się że tancerza mają za 2 tyg. jakieś mistrzostwa czy cóś, dlatego nie chcieli połączyć z tą drugą grupą.My za wynajem hali nic nie dajemy.A dyrektor w tym przypadku nie miał nic do powiedzenia bo w kontrakcie ma zapisane że są wynajęte 2 sale dla tancerzy.To było proste: Oni-płacą ,My-nie. Oni mają pierwszeństwo, a my nie :( .

Niestety korytarz też odpadał bo nie było by żadnego pracownika szkoły na placówce.
Może dyrekcja zgodziła by się na korytarz , gdyby Kołata z nimi osobiście porozmawiał, bo to on jest pełnoletnim organizatorem.

Nasza pani dyrektor przeprosiła nas i także kazała przeprosić każdego z "uczestników" turnieju i zobowiązała się że następny turniej odbędzie się na pewno nawet jeśli miała by poświęcić swój czas wolny i nas pilnować.

Także jeszcze raz przepraszam że wszystko tak wyszło i mam nadzieję że to pierwsza i ostatnia taka klapa :( .

ODPOWIEDZ