wiec sam przyznasz ze to nie jest mega tricky konwersja armii (co innego cale VC zrobione na bazie np chaosu).MagisterMilitum pisze:Szczerze - jak sie już nie studiuje, ma sie dom, rodzinę i rachunki to sorry ale wyrzucanie 350zł za 5 metalowych lalek to idiotyzm. Tak to omijanie zakupów.quas pisze: skoro sam wiesz ze to nadal beda chaosnicy ale bez znaczkow to o czym wogole dyskusja?
to konwersja czy omijanie ciezarow zakupow?
Tak wiem zaraz ktoś żuci wyświechtanym hasłem "mogłeś wybrać tańsze hobby"....
wsio w temacie.
nie, to nadal sa chaos knights. jezeli uwazasz ze konwertowanie ogranicza sie do wycieciu emblematow/glowy to ok.szczerze mówiąc wydaje mi się że to zależy od modeli i wykonania, 6ed chaos knighci z odpowiednimi główkami robiliby za świetnych Blood Knightów
"jak mialem czas na granie to slabo z kasa. jak mam kase to nie mam czasu na granie".Nie mów ze nie znasz tańszego hobby bo, co jak co, ale WFB to zajecie kosztowne. Sam staram sie ograniczać koszta do minimum, ale to dlatego ze mam jeszcze inne hobby i jedynie 16 latPrzy stałych zarobkach, wiekszych niż 50 zł miesięcznie od rodziców pewnie bym aż tak nie ciął kosztów. Jednak są tacy którzy oprócz tego mają jeszcze rodzinę na utrzymaniu i dom. Obstawiam ze wtedy odechciewa sie wydawania majatku ma posuwnie ludzików na stole.