starczylo sie wyklucic z kierownicwem o to zeby speciale byli tylko z nowych 7 ed bookow..
GT - coś wiadomo?
Może dla graczy się zrobi jakieś specjalne koszulki?i tak trudno rozpoznac gracza kiedy wkoło są sami sędziowie
Kto tam u Was odpowiada za kwestie finansowe? GW marnuje tyle środków na nikomu niepotrzebne pierdoły (ot choćby w cholerę zbędnych sędziów na ostatnim GT i darmowe żarcie dla wszystkich), teczuszki, identyfikatory etc. I dopłaty do jakichś hoteli...
Zamiast zapłacić za salę na noc.
Nikogo z tych bałwanów nie obchodzi, że frekwencja spadnie? Że jak na tym GT będzie 50 osób, to i zagranicznycm się nie będzie chciało przyjeżdżać? GT ma potencjał na 150 graczy. Pod warunkiem, że GW nie będzie się wydurniać.
Dlatego dla zagranicznych będzie EuroJankiel pisze:Że jak na tym GT będzie 50 osób, to i zagranicznycm się nie będzie chciało przyjeżdżać? GT ma potencjał na 150 graczy. Pod warunkiem, że GW nie będzie się wydurniać.
Jacku! Marnujesz się w battlu!Jedy Knight pisze:O turnieju powstała Ballada taka,
Gdzieś w Księstwie na Krańcu Świata,
Na każdego gracza jeden sędzia przypadał,
Jeden sędzia na każdego gracza...
Pozwoliłem sobie umieścić w sygnaturce, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Pod warunkiem, że opublikujesz Księgę Cytatów ze mnie, które umieszczałeś w Swoim podpisie.Tomash pisze: Jacku! Marnujesz się w battlu!
Pozwoliłem sobie umieścić w sygnaturce, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko?
Niektóre z nich były przerażające....
Ten to parafraza Młynarskiego...
Ciesz sie, że nie parafrazuję Brassensa...
Nic nie poradzisz, bracie mój,
Kiedy sędziuje ....
Znam wiele piosenek o sędziach....
I wcale nie jestem moderatorem na tym forum....
A do koszulki sztuczne rogi ! Zaś na samej koszulce napis: "Jestem Łosiem. Poświęciałem 60 zeta i 2 dni wolnego czasu, żeby dostać trzy masakry od Thoreka, jedną od Green Knighta i jedną od Morghura".Jankiel pisze: Może dla graczy się zrobi jakieś specjalne koszulki?
Tak ozdobionych graczy nikt nie przegapi... hehehe...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
bless pisze:A do koszulki sztuczne rogi ! Zaś na samej koszulce napis: "Jestem Łosiem. Poświęciałem 60 zeta i 2 dni wolnego czasu, żeby dostać trzy masakry od Thoreka, jedną od Green Knighta i jedną od Morghura".Jankiel pisze: Może dla graczy się zrobi jakieś specjalne koszulki?
Błażeju, oni mają odgórne instrukcje by bredzić o świetnej zabawie jaką zapewniają Bohaterowie Imienni. Muszą, to niech bredzą.
Niezależni organizatorzy mogę podejmować takie decyzje;
Szaman nie może i już.Jedy Knight pisze:
Stuff Spec Characters. Let's leave the fun of "My Skarsnik will thrash your Thorek" to GW children.
Big Boyz use other toyz.
Nie pamiętam wszystkich, które umieściłem w swoim podpisie. Ale pamiętam, że tego najbardziej przerażającego, zgodnie z Twoim życzeniem nie umieściłemJedy Knight pisze:Pod warunkiem, że opublikujesz Księgę Cytatów ze mnie, które umieszczałeś w Swoim podpisie.![]()
Niektóre z nich były przerażające....![]()
Nie skojarzyłem.Jedy Knight pisze:Ten to parafraza Młynarskiego...
To tez ja na Szamanka bym złego słowa nie powiedział. Ale turniej mi sie nie podoba i zgodnie ze swoimi rewolucyjnym temperamentem (hehehe... wiesz o co chodzi), zamierzam go całkowicie i doszczetnie zbojkotować. I mam nadzieje, że nie będę w tym sam, co pozwoli GWHQ uświadomić, że popełnili błąd.Jedy Knight pisze:
Szaman nie może i już.
Choć nie wątpię, że tych 100 graczy się znajdzie. Połowa będzie miała special herosow. Z nich losowo sie wybierze zwycięzce. Druga polowa graczy będzie sobie pluła w brodę, że sie sfrajerzyła.
Sądzę, że tak własnie będzie.
Nie bedzie 100 osob... Chyba ,ze obcokrajowcy w duzej ilosci sie zjawia... Porownajmy z zeszlorcznym GT - brak glupich zasad , tansza wejsciowka , nocleg w cenie wejsciowki i bylo ok 100 osob... Teraz wszystkie te 3 rzeczy zmienily sie na gorsze - prawie pewny jestem ze 100tki nie bedzie...
lub tez inne wrsje typu "jestem losiem mam pracownie garncarska i wolnym czasie robie sobie spawny dla morghura" lub tez podobna dla thoreka...bless pisze:A do koszulki sztuczne rogi ! Zaś na samej koszulce napis: "Jestem Łosiem. Poświęciałem 60 zeta i 2 dni wolnego czasu, żeby dostać trzy masakry od Thoreka, jedną od Green Knighta i jedną od Morghura".
Stuart.Theobald@games-workshop.co.uk
to osoba odpowiedzialna (po czesci) za rulepack EEGT. piszcie. Stuart jest chetny do dyskusji. moze go przekonacie...
mnie na prawde wszystko jedno, czy specjale beda czy nie... ja gral nie bede.
to osoba odpowiedzialna (po czesci) za rulepack EEGT. piszcie. Stuart jest chetny do dyskusji. moze go przekonacie...
mnie na prawde wszystko jedno, czy specjale beda czy nie... ja gral nie bede.
"I fart in your general direction" 
A chciałem jechać na GT... Myślałem sobie: dobrze mi poszło na DMP, to jak dorzucę trochę skinek do rozpy będzie jeszcze lepiej
Ale teraz widzę, że mogę sobie jakieś figsy za te pieniądze kupić. Bo co innego Tropik, na którym miło się grało z tymi wszystkimi dziwnymi imiennymi rzeczami i niestandardowymi Army Listami, a co innego nie-parowy turniej o tej randze. Chyba się nie pojawię...
P.S. Właśnie Szaman napisał posta z mejlem Stuarta Theobalda. Może napisałby ktoś do owego Gentelmana z Anglii, jak wygląda przyjęcie Speciali w Polsce?? Bo cena / zakwaterowanie / kupno biletów pal licho, jeśli format turnieju jest OK. Można by też strzelić listę niezadowolonych z takiego ( Specialowego) obrotu sprawy. Jeśli ktoś zna bardzo dobrze angielski, ma wysoką kulturę osobistą i dar przekonywania niech do tego pana napisze, skądinąd słyszałem, że to miły i inteligentny człowiek, otwarty na propozycje...
P.S. Właśnie Szaman napisał posta z mejlem Stuarta Theobalda. Może napisałby ktoś do owego Gentelmana z Anglii, jak wygląda przyjęcie Speciali w Polsce?? Bo cena / zakwaterowanie / kupno biletów pal licho, jeśli format turnieju jest OK. Można by też strzelić listę niezadowolonych z takiego ( Specialowego) obrotu sprawy. Jeśli ktoś zna bardzo dobrze angielski, ma wysoką kulturę osobistą i dar przekonywania niech do tego pana napisze, skądinąd słyszałem, że to miły i inteligentny człowiek, otwarty na propozycje...
Jeśli zgodził się na publiczne podanie swojego maila, to na pewno. Miejmy nadzieję, że nikt nie przegnie pały i żaden z maili nie zejdzie poniżej przyzwoitego i uprzejmego poziomutomekjar pisze:skądinąd słyszałem, że to miły i inteligentny człowiek, otwarty na propozycje...
dlatego warto aby ktoś napsiał jakiegos maila, ktoś kto dobrze zna anigelski i przedstawił mu obrót sprawy i najlepiej by było aby nikt nie pisał opórcz tego gdyz nawet chcąc dobrze napsize jakieś bzdury po angieslku i hehehe moze być śmeisznie. Sam bym się przejechał, czas troszke lipny bardzo ale przerwe w nauce do matury warto zrobić, tylko Ci specjale, co ja wezme sobie Teclisa? I tak jest dobry ale drogi jak cholera.
Format jest okey, speciale nie, koszta drogie ale jakos da się przeboleć
Format jest okey, speciale nie, koszta drogie ale jakos da się przeboleć
Ja chętnie sprawę przedstawię bo nie głosowałem na to jak oddawałem głos na LL na GT. Dla mnie to porażka, jestem w stanie znieść 2 razy większe(niz na innych masterach) koszty-za-nic ale zasady które pozwalają mi przygiąć armie do niewyobrażalnego poziomu czyniąc turniej nierównym i jednocześnie nazwanym Grand Tournamentem czynia niesmak. Juz widze thoreki itp ale co mi tam, Karl franz na smoku 4 działa 2 czołgi...
ten osobnik jest malo rozgaeniety, watpie zeby polaczyl tych kilka faktow w jedna spojna calosc...tomekjar pisze:
P.S. Właśnie Szaman napisał posta z mejlem Stuarta Theobalda. Może napisałby ktoś do owego Gentelmana z Anglii, .
fajny to on pewnie jest.. ale ciezko do niego dochodza argumenty nie wspolmierne z jego ambicjamiReyki pisze:Ja ostatnio wymianiam doś dużo maili z ww panem z GW.Wydaje się być fajnym gościem.Napisze do niego w tej sprawie.