Turniej w Bydgoszczy 12 maja Kohortowa Majowka

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asarnil
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Asarnil »

Ziemko, to, że nie podoba mi się scenariusz i fakt, że za późno był podany, nie oznacza, że marudzę. Bo akurat ja przyjeżdżam do was na absolutnie każdy turniej od conajmniej roku. I zawsze piszę, że było super, świetna organizacja i wogole. Więc proszę Cię nie mów mi, że Ty się tak starasz, a my tylko narzekamy. A tak btw - odkąd zacząłem organizować turnieje z baniakiem u nas, nie byłeś jeszcze na żadnym, a za każdym razem słyszę od Ciebie, że scenariusze złe, format bez sensu albo coś. Nie jest to najmilsze.
I tak, żeby była jasność - moja wypowiedź nie jest atakiem, napaścią ani niepotrzebnym krytycyzmem - poprostu chciałem to sprostować

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Marcinie tu nie chodzi o te wypowiedzi odnosnie scenariuszy , tylko o cos co dzieje sie od dluzszego czasu - ogolne narzekania ludzi , bo cos sie ciagle komus nie podoba , reki nie przyloza zeby pomoc , ale pomarudzic lubia... Zaczynam miec po prostu uczucie , ze najmiliszym elementem turnieju jest czas , kiedy juz zwijamy stoly , bo juz po... Czepialem sie MArcinie tylko ostatnich scenariuszy , a fakt , ze ruszyliscie mocno z kopyta i poziom torunskich turniejow jest duzo lepszy ( z tego co slysze) od czasu kiedy we 2 sie za to wzieliscie jest bardzo pozytywna sprawa i wielka chwala Wam za to !!! Ciesze sie , ze rozwija sie u Was swiatek WFB tak dobrze !!! Rzeczywiscie dawno mnie w Toruniu nie bylo - nad czym mocno ubolewam , ostatnio ogolnie jakos nie potrafie znalezc czasu na turnieje , a jak mam juz jechac to wole jakis wiekszy 2dniowy - z reszta dzieki temu nikt nie musi narzekac na to , ze gra ze mna i moja przegieta armia...

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

Oprócz tego, że Cię nie było, to nikt nie skarżył się na scenariusze ani organizacje. No chyba że za moimi plecami
ja cały czas mówię Ci Marcinie, że powinieneś Worst Play'a dostać :P
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Asarnil
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Asarnil »

I vice versa, Jose, wszyscy wiedzą, że jesteś PG i tylko się ukrywasz pod przykrywką miłej (względnie) aparycji ;)
Ziemuś, bardzo mi miło, że to mówisz, fajnie być czasami doconienym :) I rozumiem Cię i ubolewam. Oby było lepiej :)

kemot
Wodzirej

Post autor: kemot »

Ziemko mozesz mnie wykreslic z listy zgloszonych, zamiast na turniej pojde sobie jutro dopracy :( .
A odnosnie turniejow to powinienes wiedziec, ze marudzenie to cecha narodowa Polakow i nie ma co tego brac zbyt powaznie,a juz na pewno niepowinien to byc powod do rezygnacji z organizowania turniejow.
Pzdr.

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

No nie Kemot z kim teraz będę przeprowadzał degustacje jedynie słusznej GŻ :D

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Asarnil pisze: Ziemuś, bardzo mi miło, że to mówisz, fajnie być czasami doconienym :)
Gdybyście jeszcze nagrody wygrane na Waszych turniejach dawali... :evil:

Piotr

Dimmu
Chuck Norris

Post autor: Dimmu »

CZy to znaczy Andrzej ze dzisiaj bedziesz znowu jak prawdziwy krasnolud??
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, o 19:05 przez Dimmu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Krasnoludy , zapamietaj raz na zawsze...

kemot
Wodzirej

Post autor: kemot »

wrzuccie wyniki.
No nie Kemot z kim teraz będę przeprowadzał degustacje jedynie słusznej GŻ
Andrew co sie odwlecze to nie uciecze, tylko musze pamietac zeby jako kierowca sie nie pojawic.
Pzdr.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

kemot pisze:wrzuccie wyniki.
Pzdr.
prosze :)

www.gajowy.13kohorta.pl/wyniki.htm

wszystkie ziomale ktore sa z ksywy prosze podac imie i nazwisko, jesli pomylilem miasto prosze napisac.

@ krzyzaki, pierniko i rydzykowo to jedno i to samo :twisted:

hirek
Mudżahedin

Post autor: hirek »

HEHEHE! Dobre, Turniej w Bydzi a większość graczy z Torunia :D

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

No i sporo w 10 no i 2/3 podium :)jak nigdy :)

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

jak sami mowicie przy frekwencji 8/14 z toronto ciezko byloby aby nikt z was nie byl pa podioum :)

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

10 2007-05-06 2007-05-12 Kohortowa Majówka Bydgoszcz Lokalny 1300 Single Strona www Niezaliczony - zgłoszony za późno
:?:

:twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie boj zaby - bedzie zaliczony , a jak ja cos mowie to tak bedzie...

ODPOWIEDZ