Do matury się uczyć a nie spamowaćAndrzej pisze:Skoro to jest na euro to faktycznie. Ale imo już lepiej wystawić 10 włóczników, niż dawać LA.

Do matury się uczyć a nie spamowaćAndrzej pisze:Skoro to jest na euro to faktycznie. Ale imo już lepiej wystawić 10 włóczników, niż dawać LA.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Przetestuję oba warianty (z 35 LSG, i z moimi łucznikami z lekkimi pancerzami) i zobaczymy jak to wyjdzie w praktyceVolondil pisze:można i tak, ja wczoraj testowałem klocek 35 w dwóch bitwach przeciwko TK i spisał się bardzo dobrze, na zasady euro to według mnie dosyć dobry oddział
Zastanawiam się nad wywaleniem tego powyżej, waham się nad magiem, te punkty chyba można jakoś lepiej rozdysponować? Balisty muszą wylecieć, bo wg FAQ mogę wystawić tylko 4 rary w sumie, dobrze rozumiem?Sevi pisze: Mag @ 100
- 2 poziom @ 35
- Różdżka Jasnowidza z Saphery @ 30
- Amulet z Opalu @ 15
- domena cienia
@ 180 punktów
Balista @ 100
@ 100 punktów
Balista @ 100
@ 100 punktów
Jastrzębiooki @ 10
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wtedy przekraczam limit na specjale - 50%Robson pisze: i dobił regony elit do minimum 25 sztuk ( nawet 26+26+25 z tego sie miesci. )
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lepiej, ale mam ich tylko 45Andrzej pisze:Eee tam, to już nie lepiej jebnąć 3 kloce lwów?
w obecnych czasach gdy 30 WL można mieć za 200 zł (2 pudła po 10) i trochę inwencji (filery i figsy z WL z bisów) to słaba wymówka
ja zrobilem z 2 boxow 30 WL... w pudelku masz 10 WL +2 ladne filery w postaci lwich glow to juz mamy 24 do tego filer na 4 jakis zgrabny (np lew od rydwanu) i jeszcze bez problemy da sie zrobic 2 Lionow z bitsow (w rydwanie zostaja wolne nozki, z boxa WL bedzies zmial korpus glowe i rece) trzeba tylko ulepic sobie lion pelty 2 z GS
+1Sevi pisze:Plastikowi WL są do niczego, ja mam tylko metalowych
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą