Turniej WFB - SKLEP IMPERIUM Kraków - 30.04.2011 - 1600 pkt.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Re: Turniej WFB - SKLEP IMPERIUM Kraków - 30.04.2011 - 1600

Post autor: archeolog »

czy to ostatecznej słowo chlopaki?
bo chciałbym popłakać że skoro 1600 to lordowie nie wadzą 8)

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Proponuję jeszcze ban na Power Scrolla :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

archeolog pisze:czy to ostatecznej słowo chlopaki?
bo chciałbym popłakać że skoro 1600 to lordowie nie wadzą 8)
Becz! Ja też będę bo dzięki temu albo wystawiam maga z 8 ld jako genka albo gram bez maga i wystawiam herosa z 9 ld. Ssssuuupperrrr #-o Mój generał będzie miał mniejszy ld niż moje oddziały :) :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

pedały to pedały, one nigdy nie ucierpią. 9 ld? komfort.
niebanujcie lordów;P albo +100 pkt dla bestii 8)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Pedały i tak lepsze niż twoje zwierzątka :twisted: Przynajmniej coś robią ... Ale przychylam się do Twojego wniosku + 100 dla zwierzaczków ...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

ban na lordów jak najbardziej słuszny. Zobaczymy jak sie sprawdzi, Jak troche pomyslicie podczas składania rozpiski nic sie wam nie stanie.

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

PiotrB pisze:Pedały i tak lepsze niż twoje zwierzątka :twisted: Przynajmniej coś robią ... Ale przychylam się do Twojego wniosku + 100 dla zwierzaczków ...
gratuluje odkrycia Ameryki że pedały są lepsze :wink: =D>
Gremlin pisze:ban na lordów jak najbardziej słuszny. Zobaczymy jak sie sprawdzi, Jak troche pomyslicie podczas składania rozpiski nic sie wam nie stanie.
a dlaczego uważasz że słuszny? przecież nie musicie wystawiac lordów jak nie chcecie
a niektóre armie bez nich (VC czy TK) mocno cierpią

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

To ja poprosze jeszcze 100 pkt dla TK - nie wykluczam że będę się chciał "pożegnać" z armią i zagrac sobie jeszcze na starego booka :)

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Gremlin pisze:ban na lordów jak najbardziej słuszny. Zobaczymy jak sie sprawdzi, Jak troche pomyslicie podczas składania rozpiski nic sie wam nie stanie.
a dlaczego uważasz że słuszny? przecież nie musicie wystawiac lordów jak nie chcecie
a niektóre armie bez nich (VC czy TK) mocno cierpią
Powiedz mi kto nie wystawi lorda kiedy może? Tym bardziej kiedy nie ma ograniczenia punktowego na oddział/model ~~

Większośc lordów silniejszych armii za mocno wpływa na rozgrywke. I naprawde przykro mi że VC ( bo sa takie słabe) nie beda miały dużego wampierza, czy HE/DE dużego maga, bo przecież mała sorca DE z ToF i Daggerem też jest słaba, to samo tyczy sie GUO, Seera na dzwonie etc.etc.

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

na 1600 GuO czy seer z dzwonem nie wejda więc przesadzasz. Nie chodzi o o żeby vampiry miały chodzący młyn w postaci lorda tylko coś co przytrzyma armie przed sypaniem #-o
A pedały przykładowo biorąc Arcymaga z książka + bsb i coś tam juz tracą 500pkt przynajmniej + elita i smieci masz ponad 1000. Masz wybór ilość czy jakoś i tyle imo

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

na 1600 wiele armii ma problem z Lordem. Wystawiać czy nie... Dajcie dla starych TK i Bestmenów + 100 żeby było fair i skończmy tą niesmaczną dyskusje ...
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

archeolog pisze:na 1600 GuO czy seer z dzwonem nie wejda więc przesadzasz. Nie chodzi o o żeby vampiry miały chodzący młyn w postaci lorda tylko coś co przytrzyma armie przed sypaniem #-o
A pedały przykładowo biorąc Arcymaga z książka + bsb i coś tam juz tracą 500pkt przynajmniej + elita i smieci masz ponad 1000. Masz wybór ilość czy jakoś i tyle imo
aha...

Dorgar
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Dorgar »

Panowie zatem zgoda Tomb Kings oraz Beastmen mogą wystawić do 100 pkt więcej.

Zobaczymy jak tym razem będzie się nam grało i wyciągniemy wnioski z duch ostatnich turniejów.

Do zobaczenia w niedziele, ostrzcie miecze!! :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Dupa zbita :( nie przyjdę na turniej bo jadę na huczną komunie kuzyna mojej kobity #-o ... inaczej byłbym z 3 armią kózek :twisted:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Jak to w niedziele???? na moim kalendarzu to jest sobota...
Obrazek

Awatar użytkownika
Romendakil
Mudżahedin

Post autor: Romendakil »

To na 99% przejęzyczenie. Wszędzie jest napisana sobota. Nie ma co panikować :wink: .

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Dibo pisze:Dupa zbita :( nie przyjdę na turniej bo jadę na huczną komunie kuzyna mojej kobity #-o ... inaczej byłbym z 3 armią kózek :twisted:
postaramy się reprezentować kozy - spokojna głowa :wink:
Romendakil pisze:To na 99% przejęzyczenie. Wszędzie jest napisana sobota. Nie ma co panikować :wink: .
sobota na 100% 8)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

fajnie by było jak by się już nikt nie wykruszył - bo jak dobrze liczę to jest nas 8 szt.... No chyba ,że od razu oddacie mi I nagrodę bez walki :twisted: :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

archeolog pisze:sobota na 100% 8)
Szkoda, w niedzielę bym się pojawił :P
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt: