bo chciałbym popłakać że skoro 1600 to lordowie nie wadzą

Becz! Ja też będę bo dzięki temu albo wystawiam maga z 8 ld jako genka albo gram bez maga i wystawiam herosa z 9 ld. Ssssuuupperrrrarcheolog pisze:czy to ostatecznej słowo chlopaki?
bo chciałbym popłakać że skoro 1600 to lordowie nie wadzą
gratuluje odkrycia Ameryki że pedały są lepszePiotrB pisze:Pedały i tak lepsze niż twoje zwierzątkaPrzynajmniej coś robią ... Ale przychylam się do Twojego wniosku + 100 dla zwierzaczków ...
a dlaczego uważasz że słuszny? przecież nie musicie wystawiac lordów jak nie chcecieGremlin pisze:ban na lordów jak najbardziej słuszny. Zobaczymy jak sie sprawdzi, Jak troche pomyslicie podczas składania rozpiski nic sie wam nie stanie.
Powiedz mi kto nie wystawi lorda kiedy może? Tym bardziej kiedy nie ma ograniczenia punktowego na oddział/model ~~a dlaczego uważasz że słuszny? przecież nie musicie wystawiac lordów jak nie chcecieGremlin pisze:ban na lordów jak najbardziej słuszny. Zobaczymy jak sie sprawdzi, Jak troche pomyslicie podczas składania rozpiski nic sie wam nie stanie.
a niektóre armie bez nich (VC czy TK) mocno cierpią
aha...archeolog pisze:na 1600 GuO czy seer z dzwonem nie wejda więc przesadzasz. Nie chodzi o o żeby vampiry miały chodzący młyn w postaci lorda tylko coś co przytrzyma armie przed sypaniem![]()
A pedały przykładowo biorąc Arcymaga z książka + bsb i coś tam juz tracą 500pkt przynajmniej + elita i smieci masz ponad 1000. Masz wybór ilość czy jakoś i tyle imo
postaramy się reprezentować kozy - spokojna głowaDibo pisze:Dupa zbitanie przyjdę na turniej bo jadę na huczną komunie kuzyna mojej kobity
... inaczej byłbym z 3 armią kózek
sobota na 100%Romendakil pisze:To na 99% przejęzyczenie. Wszędzie jest napisana sobota. Nie ma co panikować.
Szkoda, w niedzielę bym się pojawiłarcheolog pisze:sobota na 100%