Nowe figurki do VC?
Moderator: misha
- SaperHeart
- Piłkarz
No i po latach doczekaliśmy się fajnych banshee i wrightów od GW. Ta duża pokraka też robi wrażenie (bardziej podoba mi się w wersji widocznej na poprzedniej stronie).
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Ghul na górze jest zajebisty, baśka świetna, wrat teżspoko, a i sam smokozord tu mi się bardziej juz podoba:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- SaperHeart
- Piłkarz
Wright i Banshee super. Co do smoka mam troszke mieszane uczucia...IMO model zajefajny, szczególne ten skonwertowany Strigoi siedzący na nim. Brakuje mi tylko przednich łap, ponieważ bez nich wygląda jak "Zombie Wyvern", ale to moje takie odczucie. Pewnie gracze będą mówili na niego "Martwa Wrona"
Ponawiam pytanie: Kiedy te "cuda" mają się pojawić i jaka cena ich będzie ?

- Barbarossa
- Mniejsze zło
No to już chyba wiadomo, jakiego wielkiego monstera dostaną VC w kategorii "wielka podstawka rare/mount dla bohaterów" w nowym AB. Mam tylko nadzieję, że będzie to użyteczne... w odróżnieniu od zombie dragona.
Dokładnie. Ja np i tak będę używał swego abyssala jako tego terrorgheista. Może nie będzie się super prezentował na tej wielkiej podstawce, ale i tak po coś mam ten model i szkoda żeby się kurzył. Innymi słowy mogli odświeżyć abyssala po postu. Ale wiadomo - biznesowo się to nie opłaca bo znajdzie się sporo takich co mają abyssala a i tak kupią terrorgheista.
Lazur pisze:Swoją drogą jakaś zmiana w polityce GW bo z reguły pokazywali takie cudeńka tuż przed wydaniem nowego booka
Czytałem gdzieś kiedyś opinię byłego pracownika sklepu GW - otóż VC to jedna z najlepiej sprzedających się armii (o ile nie najlepiej sprzedająca się w ogóle) zatem rzucenie jakiegoś nowego potworka do tej armii to prosty sposób na jednorazowy zastrzyk gotówki. Osobiście czuję się trochę dymany przez taką politykę (w sytuacji kiedy w armii jest cieniutki abyssal, brak modelu hellsteeda itp), ale cóż, takie prawo producenta. Do kupowania nikt mnie przecież nie zmusza.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Basia i Wraith średnie. Ale ten Smok
to miazga! nie gram VCtami ale tego jaszczura to chyba i tak sobie kupie.

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
czy to coś ghoulowate na smokoszkielecie jest jakąś znaną jednostką w świecie VC? czy zupełna nowość?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
IMO to wampir z rodu Strigoi
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
jeśli będzie mógł być gienkiem i nie będzie to figurka wampira - w końcu armia bez krwiopijców 

Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.