Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
Re: Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
zgłoszenie poleciało, do zobaczenia za tydzień
P.S. jak będzie traktowany teren, wedle Ojro, czy normalne dangerousy zdajemy, np. na bagnie, w lesie kawa...itp.
P.S. jak będzie traktowany teren, wedle Ojro, czy normalne dangerousy zdajemy, np. na bagnie, w lesie kawa...itp.
postaram się byśmy przerzucili się na uściślenia terenów jak na ojro, ale z tego co kojarzę to bagna są traktowane tak samo, różnice są w polach i czymś jeszcze.#helion# pisze:zgłoszenie poleciało, do zobaczenia za tydzień
Przy mapkach pojawi się odpowiednie info jak traktować te tereny.
Gdyby znalazł się bsb z buta i 2 shriny do wochu to bym zagrał a i pożyczę traye, bo moje zamówienie z bitspudła leci już ze 2 miesiące i nie widać ;x
(2x 7x3 25x25 piechotne; 1x 2x5 kawaleryjska) i to wszystko
(2x 7x3 25x25 piechotne; 1x 2x5 kawaleryjska) i to wszystko
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Na euro nie ma bagien.Asassello pisze:postaram się byśmy przerzucili się na uściślenia terenów jak na ojro, ale z tego co kojarzę to bagna są traktowane tak samo, różnice są w polach i czymś jeszcze.#helion# pisze:zgłoszenie poleciało, do zobaczenia za tydzień
Przy mapkach pojawi się odpowiednie info jak traktować te tereny.
Fieldy, to -1 to hit i jakaś debilny size 1
jeziorka tak jak rzeczki z rb
każdy płotek, murek to hard cover
reszta tak samo
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- dziekanotr
- Wodzirej
czesc wszystkim, po dluzszej przerwie chetnie wrocilbym do turniejowego grania. Czy ktos z graczy wybierajacych sie na ten turniej moglby pozyczyc mi okolo 10wardancerow i 10driad? Jesli tak to napewno wpadne.
Prosze mnie zapisac, najwyzej sproxuje te 2 oddzialy. Wloclawek mi wypadl w sobote, to u Was bede napewno.
pozdro
Prosze mnie zapisac, najwyzej sproxuje te 2 oddzialy. Wloclawek mi wypadl w sobote, to u Was bede napewno.
pozdro
- dziekanotr
- Wodzirej
extra, dzieki Tomek. w takim wypadku bede na 100% i juz szykuje rozpiske
pozdro!
pozdro!
- dziekanotr
- Wodzirej
ok, prosze wpisac mnie na liste. wieczorem wysle rozpiske, dzieki.
2 a w zasadzie 3 pytania czy ktos moze pozyczyc 3 traye ? 2 piechotne 7x3 podstawki 25x25 i jedna kawaleryjska 5x2?
pytanie kolejne, czy charioty moga byc za shriny?
czy warrior mocno rozniacy sie od oddzialu i z sztandarem moze byc bsb ?
pytanie kolejne, czy charioty moga byc za shriny?
czy warrior mocno rozniacy sie od oddzialu i z sztandarem moze byc bsb ?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22