Stary Klinkiera 20, 26.06.2011, Drużynówka Euro, Sopot
Re: Stary Klinkiera 20, 26.06.2011, Drużynówka Euro, Sopot
Z wami minimum 6. czyli 18 osób, jest max do ligii 

Troche kijowo, ze tylko 6 skladow :/
Kołek(mój ziom) dobrze liczy,Kołek pisze:ja tam widze 8 zgłoszonych teamów razem z kohortą, więc źle nie jest

Ziemko pisze:Trochę kijowo, ze tylko 6 składów :/
Praktycznie w każdym temacie turniejowym cały czas marudzisz Ziemas. Przyjeżdżaj, nie pierdol, nie jęcz. Maxa do ligi masz możliwość mieć. Teamów jak mówi kolek jest zgłoszonych 8, pewnie będzie 6-7.
Z 3city staramy się być na Waszych turniejach, miło, ze Wy też przyjeżdżacie. Czy kiedykolwiek ktoś z 3city marudził, że mało osób etc? Nie raz i nie dwa frekwencja na Waszych turniejach była ratowana przez nas. I co z tego? Gówno! Dlatego, że człowiek jeździ na te turnieje nie jako ''zapchajdziura'' albo ''maxdoligiosoba''. Jeździ się z czystej przyzwoitości, chęci grania i spotkania się z ludźmi. O karniakach też już wystarczająco płakałeś na forum. Jak będzie turniej i będzie podobna sytuacja przypomnij, że tak miałeś i jak chcesz zgłoś dla kogoś karniaki lub sam kończ gra. Bądź ponad to a nie jęcz.
Do zobaczenia w Sopocie paziu :*

pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
za każdym razem spieszę się na kosza. nie wydaje mi się, żebym był osobą przedłużającą.
Gdzie jest EIS?
No coz moj paziu, zapomniales, ze ja do Ciebie sie tak zwracam, a nie ty do mnie.
No trudno, bedziemy musieli znow Wasz sklad zmasakrowac
Co to za czasy, nawet pojeczec sobie troche nie mozna
No trudno, bedziemy musieli znow Wasz sklad zmasakrowac

Co to za czasy, nawet pojeczec sobie troche nie mozna

-
- Powergamer Rozpiskowy
Ja jak się dowiem jaką mam zrobić rozpiskę to mogę dołączyć do jakiegoś teamu. Gram dwarfami.
Brawo mistrzu.Jagal pisze:Ziemko pisze:Trochę kijowo, ze tylko 6 składów :/
Praktycznie w każdym temacie turniejowym cały czas marudzisz Ziemas. Przyjeżdżaj, nie pierdol, nie jęcz. Maxa do ligi masz możliwość mieć. Teamów jak mówi kolek jest zgłoszonych 8, pewnie będzie 6-7.
Z 3city staramy się być na Waszych turniejach, miło, ze Wy też przyjeżdżacie. Czy kiedykolwiek ktoś z 3city marudził, że mało osób etc? Nie raz i nie dwa frekwencja na Waszych turniejach była ratowana przez nas. I co z tego? Gówno! Dlatego, że człowiek jeździ na te turnieje nie jako ''zapchajdziura'' albo ''maxdoligiosoba''. Jeździ się z czystej przyzwoitości, chęci grania i spotkania się z ludźmi. O karniakach też już wystarczająco płakałeś na forum. Jak będzie turniej i będzie podobna sytuacja przypomnij, że tak miałeś i jak chcesz zgłoś dla kogoś karniaki lub sam kończ gra. Bądź ponad to a nie jęcz.
Do zobaczenia w Sopocie paziu :*![]()
pzdr!
Jagal
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Dajcie Ziemasowi pojęczeć... chociaż gdzieś może
Wszędzie go przeganiają...
Ludu jest ok i przy mniejszej ilości graliśmy co nie?

Ludu jest ok i przy mniejszej ilości graliśmy co nie?

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Właśnie. CZłowieku póść go.bigpasiak pisze:Dajcie Ziemasowi pojęczeć... chociaż gdzieś może![]()
Ludu jest ok i przy mniejszej ilości graliśmy co nie?![]()
![]()

To jeszcze pomarudze - dyplomy za top 3 chociaz wydrukujecie ?? ( 9 dyplomow)
Oj tam, oj tam...Chory pisze:No wlasnie ZIemko. Niektorzy jeszcze nie przeczytali do konca podrecznika a Ty na turniej 24 osobowy narzekasz.;)
Ktoś musi to robić a lepiej chyba żeby to robiła osoba doświadczona, uznana i z zasługami niż jakiś żółtodziób nie czający tematu?
W końcu narzekać też trzeba umieć

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
-
- Powergamer Rozpiskowy
Jak ktoś ma wolne miejsce w drużynie to chętnie zagram gram Dwarfami.