Bardzo mi się podoba, malowanie jak najbardziej ok Jedyne co to nie podobaja mi sie bandaże ale to dlatego ze po prostu nie podobaja mi sie na figurkach
Pozatym rzeźba i malowanie na +
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Wciąż mnie zadziwia pomysłowość ludzi Gratuluje wyszedł całkiem fajnie 7/10
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Podobają mi się. Fajne kolory, widać że to malowanie zwykłych żołnierzy, bez fajerwerków, ale czysto, schludnie i z niektórymi efektami ślicznie wyglądającymi. Fajne kości, niezły sztandar. Poniżej ogólnego poziomu tarcze, co - niestety - boli, jako że są elementem dominującym.
Jeśli to jest u ciebie malowanie na ilość, nie jakość to wyszło baardzo dobrze. Szczególnie sztandar i niektóre tarcze. Podobają mi się strasznie te hieroglify malowane na brzegach tarcz i szmatkach.
Gdyby sposób rozjaśniania tarcz dorównywał sztandarowi, byłoby jeszcze lepiej. A i tak bardzo mi się ten regiment podoba.
Ciupkę słabo wyszły podstawki - nie podobają mi się widoczne miejscami górne ranty.. Ale co zrobić z podstawkami TK - nie mam pojęcia, tylko piasek...
Całkiem ładne malowanie, na pewno dobrze będą się prezentować na stole.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Po dosyć długiej przerwie powracam do pędzla. I choć ostatnio cały mój wolny czas zabiera pewna, 3 miesięczna figurka Anielka, to postanowiłem pomalować prace na PMOTM.
Pierwsze zdjęcie konkursowe, reszta aby obejrzeć w powiększeniu.
Pozdrawiam i Najlepszego z Nowym Rokiem.
Najlepsza z całości i tak jest płachta na koniu. Świetna praca
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
A ja się wyłamię nieco - jak malowanie figsa gniecie, tak podstawka kupowata nieco. Odstaje od reszty cosik. Ale i tak mocarne malowanie jest na pierwszym miejscu...
A myslalem, że przejdzie bez echa Podstawka do przerobienia to fakt, ale nadal brak mi pomyslu na nią. Docelowo ma to być bohater pomykający w oddziale sh tych z pierwszego postu. A musi być podniesiona, bo staroedycyjny konik tyriona jest mniejszy od koni silverów. Skończe silverow (jeszcze 10ciu) i wtedy wrócę do podstawek. Narazie zostaje tak.