Gracze skaveńscy
Moderator: Hoax
- Black Hunter
- Pseudoklimaciarz
-
- Plankton
Mateusz "Pyton" "A1eksandrow" "Talbott" Iwan ")
Skąd? Hehe, Konkretnie to z okolic Kielc Huta Nowa, ale od trzech lat siedzę w Piotrkowie Trybunalskim. gram od jakichś 6 lat, ale tak naprawde to wiekszość czasu spędzałem malując i klejąc:)
Klub: Teraz się zaczyna kręcić cos dopiero, ogólnie to mała gromada ludzi grająca to tu to tam:)
Armię na siłe mógłbym teraz wystawić 10 000, ale większośc z tego to TONA clanratów
jak wynika z powyższego dawniej grałem na seerze plus dzwonek ciagniety przez 60, 80 clanów, plus pare jezzaili i swarmy + plague monki. no i masa mięsa:)
Teraz Eshin + Plague + Jezzaile i oczywiście plague monki i swarmy. i masa mięsa do zapychania dziur:) ze slejwów nie korzystam nie lubię:)
Ulubione zaklęcie:Skkiterlap:) niema to jak przerzut assasina:)
Skąd? Hehe, Konkretnie to z okolic Kielc Huta Nowa, ale od trzech lat siedzę w Piotrkowie Trybunalskim. gram od jakichś 6 lat, ale tak naprawde to wiekszość czasu spędzałem malując i klejąc:)
Klub: Teraz się zaczyna kręcić cos dopiero, ogólnie to mała gromada ludzi grająca to tu to tam:)
Armię na siłe mógłbym teraz wystawić 10 000, ale większośc z tego to TONA clanratów
jak wynika z powyższego dawniej grałem na seerze plus dzwonek ciagniety przez 60, 80 clanów, plus pare jezzaili i swarmy + plague monki. no i masa mięsa:)
Teraz Eshin + Plague + Jezzaile i oczywiście plague monki i swarmy. i masa mięsa do zapychania dziur:) ze slejwów nie korzystam nie lubię:)
Ulubione zaklęcie:Skkiterlap:) niema to jak przerzut assasina:)
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
Krzychu zwany Żulem
Alwernia/Kraków
niezrzeszony
gram 1,5 roku
seer + dzwonek
Plague Priest
2x elektrycy
2x slaves
2x clanrats
2x globki
2x NR
2x jazzaile
monki
tunelling
censerzy
latara
pozdro !!!
Alwernia/Kraków
niezrzeszony
gram 1,5 roku
seer + dzwonek
Plague Priest
2x elektrycy
2x slaves
2x clanrats
2x globki
2x NR
2x jazzaile
monki
tunelling
censerzy
latara
pozdro !!!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
U mnie skaveny to armia nr3. wcześniej są Dwarfy i DE. choć szczurów mam na około 3600, kiedyś sporo nimi grałem teraz sporadycznie.
już niemoge doczekać się nowego booka.
już niemoge doczekać się nowego booka.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Filip "Cosmo" Górecki
Jestem z Zabrza.
Freelancer ;-)
Myszy to moja pierwsza i jedyna armia. Gram od poczatku 6ed. Turniejowo od poltora roku.
Edit: Aha, no i zwykle gram bez lorda, na hordzie.
Jestem z Zabrza.
Freelancer ;-)
Myszy to moja pierwsza i jedyna armia. Gram od poczatku 6ed. Turniejowo od poltora roku.
Edit: Aha, no i zwykle gram bez lorda, na hordzie.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2008, o 22:43 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Cerb zwany Cerbem
woj. Pomorskie > Gdynia
bardziej Housegame niz jakiś konkretny klub
Szczurki to moja pierwsza armia. narazie mała horda na jakies 1500 punktów
Cosmo >> nie wiedzialem ze grasz szczurami
woj. Pomorskie > Gdynia
bardziej Housegame niz jakiś konkretny klub
Szczurki to moja pierwsza armia. narazie mała horda na jakies 1500 punktów
Cosmo >> nie wiedzialem ze grasz szczurami
Fisch
Jeźdźcy Hardkoru
Warszawa
Grałem już masterowo prawie każda armią ale do skavenów mam szczególny sentyment.
Teraz czekam na nowy AB bo ten mi się znudził.
Mam 13 figurek Rat Ogrów metalowych i sporo plastikowych.
Myślę, ze będą kozaccy.
Jeźdźcy Hardkoru
Warszawa
Grałem już masterowo prawie każda armią ale do skavenów mam szczególny sentyment.
Teraz czekam na nowy AB bo ten mi się znudził.
Mam 13 figurek Rat Ogrów metalowych i sporo plastikowych.
Myślę, ze będą kozaccy.
Kefas
Lublin
Na łonie RP niezrzeszony
Rattusy to moja druga armia po DoW
uzbierało mi się ich grubo ponad 3k i od paru miesięcy jestem na etapie eksperymentowania jednostek, rozpisek i taktyk
dlatego nie wyklarowała mi się jeszcze żadna konkretna rozpiska.
update 21.02.2009 :>
niedawno zabrałem się za malowanie i konwertowanie swojej armii
mam już wstępną koncepcję klimatyczną brakuje mi tylko czasu żeby prace ruszyły pełną parą :> planuję powrzucać zdjęcia z moich prac na blogowinę jakaś więc może coś się pojawi w galerii za jakiś czas...
Lublin
Na łonie RP niezrzeszony
Rattusy to moja druga armia po DoW
uzbierało mi się ich grubo ponad 3k i od paru miesięcy jestem na etapie eksperymentowania jednostek, rozpisek i taktyk
dlatego nie wyklarowała mi się jeszcze żadna konkretna rozpiska.
update 21.02.2009 :>
niedawno zabrałem się za malowanie i konwertowanie swojej armii
mam już wstępną koncepcję klimatyczną brakuje mi tylko czasu żeby prace ruszyły pełną parą :> planuję powrzucać zdjęcia z moich prac na blogowinę jakaś więc może coś się pojawi w galerii za jakiś czas...
Ostatnio zmieniony 21 lut 2009, o 00:39 przez Kefas, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Chuck Norris
Bruno
Nie gram( bo nikt nie chce się umawiać).
Ps. Jak znacie kogoś ( słupsk - lebork) dajcie znać.
Nie gram( bo nikt nie chce się umawiać).
Ps. Jak znacie kogoś ( słupsk - lebork) dajcie znać.
Gervaz
Warszawa
skaveni to moja ukochana armia, grałem nimi w liceum, wrocilem do nich i do battla po 9 latach przerwy:)
Gdybym podpakował na maksa herosow, to bym mial armie na 3000.
Ze wzgledu na brak czasu gram tylko i wylacznie towarzysko i dla funu - z czestotliwoscia mniej - wiecej raz na miesiac - poltora.
Warszawa
skaveni to moja ukochana armia, grałem nimi w liceum, wrocilem do nich i do battla po 9 latach przerwy:)
Gdybym podpakował na maksa herosow, to bym mial armie na 3000.
Ze wzgledu na brak czasu gram tylko i wylacznie towarzysko i dla funu - z czestotliwoscia mniej - wiecej raz na miesiac - poltora.
Takie zbroje na szczurki byłyby lux :
http://www.joemonster.org/art/10814/Wdz ... zwierzakow
http://www.joemonster.org/art/10814/Wdz ... zwierzakow
While faithless traitors still live, there can be no forgiveness.
Zdrajca!
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Shakin' Dudi
- Masakrator
spoko panowie, ja moje skaveny odświerzam i zaczynam ostro trenować
wczoraj na turnieju zająłęm 3 miejsce szczurasami i uważam, że jest to jedna z nielicznych armii która może podołać przeciwko nowym kodeksom
wczoraj na turnieju zająłęm 3 miejsce szczurasami i uważam, że jest to jedna z nielicznych armii która może podołać przeciwko nowym kodeksom