![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
o stokroć ładniejsze niż kury.
Moderator: #helion#
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
Kefas pisze:Ja głos swojego pana wilk wie gdzie się kierować. Ale to taka moja osobista interpretacja z przymrużaniem oka![]()
Proszę cię , nie grzeszKosa pisze:super te demiwolfy
o stokroć ładniejsze niż kury.
Walić tatarówBizim pisze:To już lepiej wytłumacz to tak, że rycerze kierują swoim wierzchowcem nogami (tak jak tatarzy).Kefas pisze:Ja głos swojego pana wilk wie gdzie się kierować. Ale to taka moja osobista interpretacja z przymrużaniem oka![]()
To akurat nie ma żadnego znaczenia i nic nie wnosi do tego tematu.Bizim pisze:Montujesz armię z bitsami SW i Canisa nie znasz?![]()
Przecież to pierwszy thunderwolf jaki ujrzał świat.Codex Wilków miał premierę jakoś w 2009 roku i wtedy wyszedł też canis, a o ile pamiętam to thunderwolfy wyszły w tym roku dopiero.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Okoń pisze:solider4 pisze:Czy konie spod kawy są z VC (Blood Knight-ci)? Masakra, koniecznie wrzuć fotki jakich pomalujesz.Kefas pisze:
konie od kotww to rzeczywiście bloodknightowe rumaki dużo ładniejsze niż imperialne poczwary.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole