Ork Pirat
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
a sprobuj machnac na jednej podstawce 2 ktorzy na lape sie siluja
siedza sobie na skrzynkach i na stoliku jazda
a wokolo przygladaja sie i zaklady robia 
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
To mnie rozwaliłoTomash pisze:(...) o których nie masz zielonego pojęcia(...)
Co do figsa, to bardzo fajny. Jeśli cała kompania będzie wykonana na takim poziomie to będzie to jeden z lepszsych regonów.
P.S. Jerzy
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
- Metalwalker
- Wałkarz
Trochę offtopu
Roman- faktycznie ścibor opanował jedną technike perfekcyjnie i chwała mu za to, ale mistrzem nie jest, ani ja ani kerim takowymi nie jesteśmy, znam jednego może dwóch polakow którzy za takich mogą uchodzić "według mnie".
Roman- faktycznie ścibor opanował jedną technike perfekcyjnie i chwała mu za to, ale mistrzem nie jest, ani ja ani kerim takowymi nie jesteśmy, znam jednego może dwóch polakow którzy za takich mogą uchodzić "według mnie".
musze przyznac ze ciekawy ten ork ]:-0
jak najbardziej, ale wtedy nie dopuszczą go do konkursuSiasek pisze:hohohohohoKerim, czy to z tym malowaniem i konwerttowaniem w zamian to dalej aktualne?
chetnie bym sobie mazną tego orka
No nie, Ścibor robi już lepiej niż na początku, choć te jego "odbitki" na jednej figurce ze słabo wyrzeżbioną dłonią nie tyle poprawiają ogulny widok ile podkreślają słabe strony rzeżby.dla jednego odbijanie czegoś w formie jest sztuką, dla innego zwykłe rzeźbienie...
Mam taki proekt, do którego można było by zabrać sie w 5-6 rzeżbiących osób, ale to mażenie sciętej głowy - nie z polakami te numery, tu potrzebni są niemcy albo japończycy
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kerim czy jest to czysty green czy green z jakimis dodatkami innych mas czy roznych wynalazkow ...?? (nie chodzi mi o to ze ta czec jest z tego a ta z greena ale o to czy mieszales rozne masy aby uzyskac jakies odpowiednie wlasciwosci)
????????
A kto powiedział że to Kapitan Hak??????????
zadziory przeszlifuję, ale podoba mi się bardziej niż goły - przerabiać to wszystko.
Na tej sierocie jest dużo wynalazków, ale obecnie albo robię czystym GS, albo GS 50X50 z Hematikiem - robi się twardy po wyschnięciu i daje się obrabiać
A kto powiedział że to Kapitan Hak??????????
zadziory przeszlifuję, ale podoba mi się bardziej niż goły - przerabiać to wszystko.
Na tej sierocie jest dużo wynalazków, ale obecnie albo robię czystym GS, albo GS 50X50 z Hematikiem - robi się twardy po wyschnięciu i daje się obrabiać
Źle się wyraziłem chodziło mi o zwykły hak, taki jak miał kapitan Hak - zdecydowanie nie stylizujesz go na wspomniana postać, co widać (chociażby brak włosów). Słuchaj to twoja figurka - my tylko rzucamy sugestiamiA kto powiedział że to Kapitan Hak??????????