Nie jest.Czyli sytuacja jest taka;
Tak. Powiedział, że za ostatnią turę nie ma karnych i spokojnie możemy to dograć.Dostaliście info od Robsona, że nie będzie karniaków.
Byliśmy pochłonięci grą, ale z grubsza tak. No offence Jacku, nie chcieliśmy Cię lekcewarzyć, ale jeden mówi to, drugi mówi tamto.Zignorowaliście śmieszne podskoki spoconego sędziego wokół stolika, bo przecież Robson powiedział, że karniaków nie będzie.
Nie kazaliśmy. Stwierdziliśmy, że nie powinniśmy dostać karniaków. 10-10 było rzucone w kontekście, ze nie opłacało się nam przedłużać gry bo mieliśmy kożystny wynik na stole. Suma sumarum robson wygrał 18-2. Czyli dostajemy podwójnie w dupę, bo oddając wynik o czasie mieliśmy 10-10 bez karnych. Grając do końca dostaliśmy 18-2 i 5 pkt karnych. To miało zobrazować organizatorom straty punktowe, które ponieśliśmy w związku z całym zamieszaniem.Robsonowu kazaliście zredukować wynik do 10-10? Jakie w końcu były wyniki ostatniej rundy i partii Robson - Lipek?
Moje propozycje do RS były 10-10 z karnymi, albo 18-2 bez karnych. Pewnie mało to racjonalne, ale wtedy w gre wchodziły emocje i nie mogłem pogodzić się z faktem, ze dogrywamy kożystną - remisową partię na prośbę przeciwnika, tracimy punkty bo wychodzi 18-2, a potem jeszcze na dokładke jakieś karne. IMO za dużo "szczęścia" na raz.10-10 i cofnięte karniaki?To już by było grubo.
Tak. Dziwi mnie, ze ty nie zauważyłeś śmiesznych podskoków wokół stolika sędziowskiego spoconego gracza.Następnie wkurwiłeś się i zrobiłeś komuś (komu?) awanturę w wyniku czego żadnych karniaków miało nie być.
Na ogłoszeniu wybników nie było mnie już w sali. Zielony odbierał za mnie dypolomy za zeszły sezon. Poszedłem sobie na dwór na spacer. Nic nie załatwiałem powiedziałem co myślę na ten temat i tyle.Kiedy ogłoszono wyniki z karniakami nie protestowałeś, tylko załatwiłeś tak by wyniki do Ligi wysłano inne?
Bo nie powinniśmy dostać karniaków. W odpowiedzi na propozycję zakończenia portii dostajemy INFo od Robsona, że nie ma karniaków za ostatnią turę. Więc dograliśmy tę partię i tyle w tym temacie.Jeśli te wyniki zostaną zmienione, znowu się wkurwisz?
Dlaczego i na kogo?
Na mnie?![]()
Zresztą patrz na emotka na końcu mojej wypowiedzi. Mam to gdzieś - szczerze.
A wkurwić się na Ciebie Jacku - never.