Mocny Okres- Lublin, konwent fantastyki Mad Days 12.11.2011
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Mocny Okres- Lublin, konwent fantastyki Mad Days 12.11.2
Falkon i Mad Days zaczynają się od czwartku po południu (ok 16) więc można już wtedy wpadać. Jeśli komuś nie przeszkadzają noclegi w szkole w śpiworze to takowe są załatwione.
Storm of Magic będzie w niedzielę.
Storm of Magic będzie w niedzielę.
Do której godziny można się zakwaterować w szkole? ( powiedzmy, że przyjedziemy o 22 czy o 23 to zostaniemy wpuszczeni?)
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rakso_The_Slayer pisze: Larpowcy
Ludzie po LSD strzelający z wymyślonych bolterów do orków itp...

LSD? Chyba bede musial sie do nich dolaczyc, byle bad tripa nie bylo 
A juz serio: Sa prysznice w tej szkole? Ktos jeszcze z battlowcow nocuje w szkole oprocz 3 frontowcow i Matisa ?
Mam nadzieje ze nie bedzie przypalow za browarka na dobranoc?

A juz serio: Sa prysznice w tej szkole? Ktos jeszcze z battlowcow nocuje w szkole oprocz 3 frontowcow i Matisa ?
Mam nadzieje ze nie bedzie przypalow za browarka na dobranoc?

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Jak mozesz to podaj nr kom pmka to latwiej bedzie sie styknac chyba, ze znacie sie z Karleem osobiscie
W czwt organizujesz 20ke? 
Powtorze sie: jak wyglada kwestia prysznicow w szkole?

Powtorze sie: jak wyglada kwestia prysznicow w szkole?
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- 4 karabiny
- Beast from the East
Macie fona dzwońcie:DKarli pisze:Ja, Akadera i Khanrad przyjeżdżamy w czwartek ok 20-21. Nocleg mile widziany
Na falkonie będę.
Nocleg nie problem.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
jeszcze jak by mi ktoś na priva podesłał AB to by było superRakso_The_Slayer pisze:W czwartek i piątek będą pokazy WFB i stoły do swobodnej gry więc będzie mnóstwo okazji żeby sobie przyswoić zasady
kzinczuk@euro-konsult.pl
Mnie też nie dopisałeś. 3 rozpiska jaką ci wysłałem jest poprawna i tą zatwierdź 

Kamil - wysłałem Ci aktualny pliczek do 8edkzinczuk pisze: jeszcze jak by mi ktoś na priva podesłał AB to by było super
kzinczuk@euro-konsult.pl
Dobry pomysł , sam przybędę z chaosem śmiertelnymAkadera pisze:Spoko by bylo tez wiedziec kto jaka armia jedzie, jesli masz chwilke by to dopisac![]()
Również już w piątek zagram w battla jak ktoś będzie chętny 

Ja też z chęcią zagram. Przydało by się, żeby ktoś mi wyjaśnił dokładnie magię. Nie ogarniam jakoś tego rzucania na ilość kostek itd.