Czyżby choroba popromienna od zbyt częstych wizyt w warpie?Przemcio pisze:rozpa poszłachoć nie wiem czy na 100% będe bo niestety jakieś chorubsko mnie wzieło
Pre Arena WARSZAWA 01.10.2011 Single 2800
Re: Pre Arena WARSZAWA 01.10.2011 Single 2800

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kaleson moja rozpa doszla? bo nie wiem dlaczego mnie nie ma na liście...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
powinienem się pojawić 
rozpa pewnie jutro.
rozpa pewnie jutro.

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Czy szkoła już załatwiona?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Kalesoner pisze:Arbiter doszło. JJ, jeszcze nie, ale mozesz mi przypomnieć w piątek.
Spoko, to jak będzie załatwiona daj znać.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
I co z tą szkołą?
Mogę się zapisywać na turniej, czy sobie darować wyjazd do Warszawy?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Kalesoner pisze:jak chceszJedy Knight pisze:I co z tą szkołą?
Zapytam się wyraźniej - czy szkoła jest zarezerwowana?
Bo akcje typu - wstań o szóstej rano i dojeżdżając do Warszawy zorientuj się czy jest turniej - nie interesują mnie ZUPEŁNIE.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nie widzę nic śmiesznego w tym, że na 15 minut przed poprzednim turniejem nie było wiadomo czy się odbędzie.JaceK pisze:Ależ sie JJ dajesz wkręcać
Nie widzę też nic śmiesznego w ewentualnym wkręcaniu mnie jak mam sobie zaplanować wolny czas.
Może dla was to nie problem przejść się z rana na podwórko i zorientować się czy jest turniej czy nie - ale ja jadę spoza Warszawy i to długo.
Ciekaw jestem czy byłoby wam do śmiechu gdybyście jadąc do np. Legionowa mieli dowiadywać się na kwadrans przed turniejem czy ma się on gdzie odbyć, czy też może nie.
To taki żart, tak? Ha, ha.
Takie żarty to sobie dla Pomiechówka zarezerwujcie.
Zorganizowałem z 20 turniejów w tym Bazyliszka, wszystkie się odbyły, wyniki wszystkich zostały zgloszone do ligi. Raz był problem, a teraz mam Ci się co turniej tłumaczyć z tego jak i co organizuję? Niedoczekanie. Wysyłasz rozpiskę i przychodzisz, albo nie. Nie przyjdziesz, trudno, przyjdziesz ok.Jedy Knight pisze:Nie widzę nic śmiesznego w tym, że na 15 minut przed poprzednim turniejem nie było wiadomo czy się odbędzie.JaceK pisze:Ależ sie JJ dajesz wkręcać
Nie widzę też nic śmiesznego w ewentualnym wkręcaniu mnie jak mam sobie zaplanować wolny czas.
Może dla was to nie problem przejść się z rana na podwórko i zorientować się czy jest turniej czy nie - ale ja jadę spoza Warszawy i to długo.
Ciekaw jestem czy byłoby wam do śmiechu gdybyście jadąc do np. Legionowa mieli dowiadywać się na kwadrans przed turniejem czy ma się on gdzie odbyć, czy też może nie.
To taki żart, tak? Ha, ha.
Takie żarty to sobie dla Pomiechówka zarezerwujcie.
I nie kwadrans przed tylko 50 minut, a jak ktoś zadzwonił, ze się spóźni to i o 10 dostawał paring. :]
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ja ci zadałem proste pytanie (no raz enty w tym temacie )- czy szkoła jest zarezerwowana i czy mam po co jechać.Kalesoner pisze: Zorganizowałem z 20 turniejów w tym Bazyliszka, wszystkie się odbyły, raz był problem, a teraz mam Ci się co turniej tłumaczyć z tego jak i co organizuję? Niedoczekanie. Wysyłasz rozpiskę i przychodzisz, albo nie. Nie przyjdziesz, trudno, przyjdziesz ok.
Ty mi na to odpisujesz, że "Niedoczekanie" nie będziesz mi się tłumaczył z tego co i jak organizujesz?
Cham i prostak jesteś.