BITWA O ALTDORF (Warszawa) - 1600 pkt. [II BITWA]
Re: BITWA O ALTDORF (Warszawa) - 1600 pkt.
Prośba o kontakt na priv z Pawłem Ciuchtą (3417)
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Poszły PM-ki do wszystkich, którzy prosili o adresy do przeciwników.
Jeżeli nie będzie sprawiało to problemu, proszę o podanie kontaktów do siebie w tym wątku, ułatwi to kontaktowanie się ze sobą. Następne parringi będą rozsyłane na maile.
Przypominam że wyniki pierwszej bitwy wysyłamy do 27.10.2011r. Jeżeli od kogoś nie dostane, wpisuje 8:8.
Jeżeli nie będzie sprawiało to problemu, proszę o podanie kontaktów do siebie w tym wątku, ułatwi to kontaktowanie się ze sobą. Następne parringi będą rozsyłane na maile.
Przypominam że wyniki pierwszej bitwy wysyłamy do 27.10.2011r. Jeżeli od kogoś nie dostane, wpisuje 8:8.
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Moi drodzy w celu ułatwienia kontaktu z innymi graczami proszę przesyłajcie na forum soje dane kontaktowe maile, telefony etc.
Potem zbierzemy to do kupy i umieścimy jakoś wspólną listę.
pozdrawiam
Potem zbierzemy to do kupy i umieścimy jakoś wspólną listę.
pozdrawiam
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
Bruce_Campbell pisze:Oto parringi na pierwszą bitwę :
6 Bartosz Karwowski VC 3715
6 Patryk Lenart WE 1492
Gramy do 27 października.
Powodzenia.
Mój przeciwnik (Lenart) zrezygnował z udziału w Lidze, dowiedziałem się przed chwilą. Dodam, że nie uśmiecha mi się dostanie 8 punktów, skoro bitwa przepadła bez mojej winy - stanąłem na głowie, żeby w grafiku znaleźć termin. Nawet osobiście podjechałem do Altdorfu, żeby zaklepać stółBruce_Campbell pisze:
Czy poza mną jakiś gracz został bez pary? Jeśli tak, to chętnie z nim zagram, we wtorek 25 X od 14:00
Sorry, ale ja naprawde nie dam rady grac, poprostu nie jestem w stanie umowic sie np tydzien wczesniej na bitwe. jak mam czas to wiem o tym z dnia na dzien, a poza tym mam dość sporo rzeczy na głowie.
Moim zdaniem tez powinienes dostac 20:0. Bo to tylko i wylacznie moja wina.
Moim zdaniem tez powinienes dostac 20:0. Bo to tylko i wylacznie moja wina.