Cygor/Ghorgon
Moderator: Dibo
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Cygor/Ghorgon
to nie rydwanowa podstawka tylko gigancia czyli 75x50
te nowe minoski są straszne chociaż łby mi się podobają
te nowe minoski są straszne chociaż łby mi się podobają
- rudobrody79
- Falubaz
moim zdaniem trzy modele na które szkoda kasy - brzydactwa jakich mało
jestem w trakcie wykonywania swojego gorgona :
nogi i ręce zakończone tasakami - tyranidzkie a tułów Demona starej edycji.
jestem w trakcie wykonywania swojego gorgona :
nogi i ręce zakończone tasakami - tyranidzkie a tułów Demona starej edycji.
wertyg pisze:Myślę że GW by zrobiło tego Gorgona bardziej podręcznikowo (w opisie pisze że prawie zawsze ma ostrzo-dłoń np., a ten model ma jakieś śmieszne 2 noże wychodzące z nadgarstka jak jakiś skaven), gdyby nie ten model, który wyszedł prędzej i może GW by miało problemy z prawami autorskimi gdyby zrobiło go tak jakw podręczniku?
co to za model Wertygu ? skad go zdobyc?
T
gorgonie żeby była bardziej krowia brakuje tylko wymion..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
miss_painting@ymail.comwertyg pisze:Z jakiejś firmy Miss Painting Group z Hong Kongu, ale nie mogę nigdzie ich strony znaleźć. Model nie jestem pewien ile kosztuje ale chyba niestety dużo za dużo na polskie standardy. :/
http://stores.ebay.com/Miniature-Plaza
Za gorgonę chcą 95,90 $
Mają w ofercie jeszcze np. Vilitcha, Valkię, Kholeka i inne cuda.
WFB playing since 1994
- rudobrody79
- Falubaz
niech Cię nie zastanawia vat czy cokolwiek, kupuj z eBay to się przekonasz
kupiłem klocek 17 pestigorów z USA,
ponieważ wyszły taniej z przesyłką niż 15 sztuk w Polsce
a ten Beast Cygor wcale mi się nie podoba
kupiłem klocek 17 pestigorów z USA,
ponieważ wyszły taniej z przesyłką niż 15 sztuk w Polsce
a ten Beast Cygor wcale mi się nie podoba
No wedlug mnie nowy stull fo bestii wynagradza ostatnie male nieporozumienia GW Z przyjemnościa kupie ze dwa Cygory i Jabbera. Jak dla mnie full wypas tylko troche po oczach sie rzuca jak bardzo bazowlai na modelu giganta
Hmm oglądam te figurki oglądam i imo chyba nie mieli pomysłu...
Ghorgona ma górę przepakowaną 4 łapy, jakis wisior, łeb jak sklep, mieśnie jakieś takie wyżyłowane no i jeszcze nogi jak patyki, a kopyta to szersze niż uda... żaba kurde czy co?
Za to jabber juz lepiej wygląda od modeli ghorgony/cygora, ale imo też to zrąbali. jaber ma 5T, a wygląda jak latająca wersja Papcio Nurgla.... skrzydełka przykrótkie, język jak strzałka, korpus też taki nie bardzo.... imo nie mieli koncepcji. Powinni go zrobić jako taki bardziej wrzecionowate coś o szaleńczym wyglądzie a nie jak demona nurgla coś z tyranidów by pasowało.
Squgi mogą być.
Ghorgona ma górę przepakowaną 4 łapy, jakis wisior, łeb jak sklep, mieśnie jakieś takie wyżyłowane no i jeszcze nogi jak patyki, a kopyta to szersze niż uda... żaba kurde czy co?
Za to jabber juz lepiej wygląda od modeli ghorgony/cygora, ale imo też to zrąbali. jaber ma 5T, a wygląda jak latająca wersja Papcio Nurgla.... skrzydełka przykrótkie, język jak strzałka, korpus też taki nie bardzo.... imo nie mieli koncepcji. Powinni go zrobić jako taki bardziej wrzecionowate coś o szaleńczym wyglądzie a nie jak demona nurgla coś z tyranidów by pasowało.
Squgi mogą być.
nie było by źle gdyby nie to, że ewidentnie ta gorgona to skonwertowany gigant, i to jeszcze nie za bardzo udolnie, bez zachowania proporcji, aha i skoro minotaury mają nowe "kopyta" to czemu gorgona dostała stare gigantowe, ogólnie to taki trochę niesmak po tych modelach, szczególnie po ostatniej fali modeli do dark eldarów ogrów czy do kampanii letniej
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
też miałem nadzieję że jak czekamy tyle czasu na modele wyjdą jakieś porządne, a'la te ogrze czy ten stworek VC, nie wspominając o dark eltarach i nekronach.. odwalili straszną fuszerkę, te ręce takie cieniutkie podobne do ratogrowych, totalnie bez finezji te modele, na siłę