dla porównania WIP:
mordheim - owe początki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fajowy.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ładnie całkiem, choć może przydałoby się jeszcze jedno rozjaśnienie skóry .
dokładnie myślę tak samo. Jakimś bardzo jasnym zielonym, by podkreślić jego kanciastą główkęsmiejagreg pisze:Ładnie całkiem, choć może przydałoby się jeszcze jedno rozjaśnienie skóry .
Może jakaś fotka płaszcza?
Wielkie dzięki za b. szybki odzew. Kolorystyka skromna, pod pozostałą ekipę mojej przyszłej hołoty. Raczej przyciemnione klimaty... Co do rozjaśnienia to spróbuję na następnym, temu już dam spokój . A że dzięki słowom wsparcia złapałem zajawkę na szybkie malowanie następnych to może niebawem coś z tego będzie... Choć powinienem się dalej 3mać schematu: zielony – skaven – zielony – skaven... A jak już nabiorę wprawy i się poduczę to się biorę za krasnoludy narzeczonej, bo trochę się ich nazbierało -czekają na rozwój mojego skilla nie mam serca bezcześcić bambaryłek niewprawną dłonią
p.s. Fotka płaszcza w następnej fotosesji, bo już zestaw partyzancki pochowany...
Pozdrawiam, hej.
p.s. Fotka płaszcza w następnej fotosesji, bo już zestaw partyzancki pochowany...
Pozdrawiam, hej.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tłuścioch jest wręcz odjazdowy . niestety niezbyt wiele widać, jeśli chodzi o malowanie, bo kolorystyka wygląda na mocno zmienioną przez żarówę, którą doświetlałeś model. Cyknij jakąś fotkę przy świetle dziennym, może lepiej pójdzie...