Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź Wyniki strona 21

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź

Post autor: Nijlor »

Dmtrij pisze:przezytaj ten pos powyzej mojego i sie zastanów dlaczego tak napisałem!
Pytanie do orgów. Czy jezeli dopuscicie nową książke Throne of Cos tam, to czy wraz z innymi zasadami? Ostrzegam, żw w al do CHD jest opcja wystawiania ich jako oddziały w WoCh.

Tak, ale tylko Legion of Azgorh jest traktowany jako samodzielny AL [-X
A zreszta, skoro VC moga sobie nowe jednostki wystawiać, czemu nie Woch :mrgreen:
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Nijlor pisze:
Dmtrij pisze:przezytaj ten pos powyzej mojego i sie zastanów dlaczego tak napisałem!
Pytanie do orgów. Czy jezeli dopuscicie nową książke Throne of Cos tam, to czy wraz z innymi zasadami? Ostrzegam, żw w al do CHD jest opcja wystawiania ich jako oddziały w WoCh.

Tak, ale tylko Legion of Azgorh jest traktowany jako samodzielny AL [-X
A zreszta, skoro VC moga sobie nowe jednostki wystawiać, czemu nie Woch :mrgreen:
Bo śmierdziuchy to ulubieńce a warriorzy to takie niechciane dziecko :roll:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja jestem za! Dajcie mi do WoCH magie metalu, prosze
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Dmtrij pisze:ja jestem za! Dajcie mi do WoCH magie metalu, prosze
](*,)
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie bardzo rozumiem Twojego emota Karlito...sprawa jest prosta, wg. Waszej ksiązki mogę wystawiać herosów i oddziały jako element armii Worriorów, czyż nie? Ja chętnie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Na odpowiednich zasadach, ale: to tylko element kampanii panie Dymitrze :D Już pisałem, że Legion poza kampanią to samodzielny AL :wink:
Obrazek

termi
Chuck Norris

Post autor: termi »

Dymitr dobrze wiesz jak to działa:p przestań spamować, to że coś powtórzysz 10 razy to nie oznacza że to się stanie prawdą.
Kup sobie booka przeczytaj go wysuń konkretne argumenty w oparciu o zawartości booka wtedy możemy pogadać.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

a jak ja jeszcze powtórze kilka?
Ja przygarne... chociaż jednego herosa noooooo i może małą maszynke i będę happy:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

a skad mam to wiedzieć?? Na stronie FW jest napisane, ze mogę. I jak mam teraz zrobic rozpiskę, jęzeli nie wiem czy mogę? Zrobiłbym ją, gdyby był dostepny book, chocby w sklepie...a nie jest...hmmm czekaj czekaj...Cały czas o to chodzi? słyszałem, ze zwykłe krasnale w Waszej ksiązce dostały ten sterowiec...

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

=D> Od czasu D-wensa lepszego trolla nie było. Gdzie mój topór Snorri :?: #-o
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

dziękuję. Zamiast prowadzić jałowa dyskusję, poczekajmy na stanowisko orgów, którzy w poniedziałek napisza co i jak można używac. Jeżeli będą chcieli mogą zbanować zarówno INDY GT jak i Legion, prawo orga.
@Nijlor, a powiedz mi gdzi popełniłem błąd? czyżby to co jest napisane na FW website zostało jakoś zmienione?

termi
Chuck Norris

Post autor: termi »

Ok Dymitr dawaj wystaw „legalną” rozpę w armii Wochu z dostępnych na stronie FW zasad. Pomińmy fakt że na wszystkich tych zasadach pisze experimental.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

one są experymentalne? hmmm czyli jakby nie oficjalne? Nzjadz jakis argument albo wejdź na Pm, bo to nie miejsce do takich rozmówe. Tak jak napisałem, czekamy na orgów.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Zasady jakie są takie są, ale czy np. istnieje oficjalna wielkość podstawki pod to dziwadło w rare które mają? Monstery zaczynają się od 50x50, są też na rydwanowych, są na 50x75, są na 60x100 i są na 100x150. Problem polega na tym ze wbrew pozorom tam się przyda kilka uściśleń, natomiast jako LS oprócz charytatywności mamy jeszcze odrobinę przyzwoitości i na podstawie plotek nić uściślać nie będziemy bo to niepoważne. FW nie wypuszcza FAQ, a nie wiadomo czy GW puści do tego swój. Na chwilę obecną nasze stanowisko brzmi lokale tak (ze wskazaniem by przyjść z zasadami) mastery nie. Będziemy obserwować rozwój sytuacji i jak się książka upowszechni to zmienimy rekomendacje.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

To jest rozsądny głos, do tego uprzejmy i konkretny.
A co do podstawki, jest zapisek, że K'dai destroyer ma taką jak arachnarok (100x150).
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Rozsądnie. Też mi się spodobało...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

karlito ja mogę z Tobą zagrać. I ile oczywiście udostępnią nowy podręcznik FW.

Indy GT to już przeszłość. Jest to nieoficjalna książka. Tamurkhan - Legion of Azgorh jak najbardziej ma pieczątkę GW.

A co do uściśleń LS, w większości mieszkacie w Warszawie. Z resztą już jest pomysł, aby ktoś zorganizował spotkanie, gdzie przyjadą gracze z Tamurkhanem i wszystko zostanie obgadane. Spokojnie dacie radę opanować sytuację na Macki.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

No właśnie LS z Warszawy chyba jest raczej w mniejszości, przynajmniej jeśli chodzi o aktywnych "zawodowo" sędziów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

członek LS != sędzia....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Durin #-o bardzo merytorycznie przyczepić się do uproszczenia :roll:
Obrazek

ODPOWIEDZ