Dyskusja Ogólna
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Dyskusja Ogólna
Charmed shield jest przed woundami
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Teraz trzeba będzie pamiętać o bonusie za underdoga, który bedzie się zdażał o wiele cześciej
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Nawet lepiej: tak wynika z uściśleń .
No i co z tego? I tak się spłaci wielokrotnie. Poza tym jak masz regrowth, to czempion może wstać w następnej turze i walczyć dalej .PiotrB pisze:fajnie że tak to zinterpretowali - Loec jest teraz grywalny - choć oczywiści champion przypłaca to życiem przez co cud to nie jest...
AB HE jest z 2007Semi pisze:chyba jednak nie tak jasno skoro dopiero po roku grania i dyskusji na LS sie to pojawiloAndrzej pisze:Wynika to jasno z opisu
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Było to jasne od zawsze, po prostu dopiero teraz ktoś zwrócił uwagę na wording tego przedmiotu
http://www.ulthuan.net/forum/viewtopic. ... 5&start=60
Dyskusje na temat funowego booka i koncert życzeń. Zdarzają się ciekawe i nie przegięte pomysły, choć niektórzy mają pomysł zrobić z HE naprawdę dumną i ginącą rasę
Dyskusje na temat funowego booka i koncert życzeń. Zdarzają się ciekawe i nie przegięte pomysły, choć niektórzy mają pomysł zrobić z HE naprawdę dumną i ginącą rasę
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.
kosmos, szczególnie ostatni post, heh.
Jednak jedną fajną rzecz zaobserwowałem na tych 3 stronach, bardzo mi się spodobała, zasada, że na strzelanie w SM bierze się ich Inicjjatywę, a nie wytrzymałośc jeśli chodzi o ranienie. Fajne i ful kliamtyczne
Jednak jedną fajną rzecz zaobserwowałem na tych 3 stronach, bardzo mi się spodobała, zasada, że na strzelanie w SM bierze się ich Inicjjatywę, a nie wytrzymałośc jeśli chodzi o ranienie. Fajne i ful kliamtyczne
Przynajmniej nie ma zaśmiecania tematu tymi samymi, monotematycznymi rozpiskami i dyskusji o przewadze WL i łuków nad innymi jednostkami, co po tylu miesiącach powinno byś wiadome już największym leszczom.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Temat miał być o HE a nie o wyjazdach na mastery/turnieje.diuk pisze:Na rozpiskach jak zwykle spamm
Chciałem tam napisać, bo się wywiązała dyskusja, rodzaju: kto gdzie jedzie, ale pomyślałem, że nie warto tam jednak śmiecić.
Tak więc kto się wybiera do Poznania?
Jest już temat HE na masterach - tam sobie pospamuj.
Asassello - okay, skoro istnieje już temat dotyczący wyjazdów to chętnie do niego przejdę, ale nie pouczaj mnie o moim własnym temacie - miałbyć o rzeczach, które nie nadają się do innych działów.
Nie zauważyłem tematu o wyjazdach, bo takich zagadnień "jak kto gdzie co kiedy po co" jest sporo i nie wydaje mi się, żeby wymagały kolejnych niesamowitych zakładek. Ale to moje zdanie i mówię to na marginesie.
Natomiast jeśli pytaniem:
Powodzenia.
Nie zauważyłem tematu o wyjazdach, bo takich zagadnień "jak kto gdzie co kiedy po co" jest sporo i nie wydaje mi się, żeby wymagały kolejnych niesamowitych zakładek. Ale to moje zdanie i mówię to na marginesie.
Natomiast jeśli pytaniem:
nazywasz spamm to powodzenia w niasamowitej funkcji moderowania - Świetna Robota mistrzu.Tak więc kto się wybiera do Poznania?
Powodzenia.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM