warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: warsztat mnicha:D
Smarujesz podstawkę wikolem, posypujesz piaskiem. Czekasz aż wyschnie, potem odtrącasz to co się nie przykleiło i malujesz piasek. Na to "gdzieniegdzie" trawkę statyczną...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Standardowo - smarujesz wikolem uważając, by nie ubrudzić figurek i zasypujesz drobnym piaskiem. Czekasz aż wyschnie i doklejasz pożądane elementy (kamyki, czaszki, kości, bronie i na co tam masz jeszcze pomysł) i masz podstawki.
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Pamiętaj, że bagno to już nieco wyższa liga (takie które będzie dobrze wyglądało)
Do tego doradzałbym Ci efekty np. Vallejo z odpowiednimi pigmentami, bo kombinowanie z wikolem może zająć Ci trochę czasu...
Ave
Niedźwiedź

Ave
Niedźwiedź
- Brushlicker
- Falubaz
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Generalnie klocek prezentuje się imponująco, chociażby przez rozmiary. Ale nie tylko. Podobają mi się - fajnie dobrana kolorystyka, podstawki, broń... Nie podoba mi się malowanie szat - kolor i wash tylko (przynajmniej tak to wygląda), a są one wymodelowane na tyle dobrze, że można było coś więcej z tego wycisnąć. Ale przy takiej liczbie trochę by to zajęło i malowanie szat mogłoby stać się nudne 

własnie chodziło tu o to ze jednak jest 54 modele same zrobienie podstawek(narescie) zajeło mi bardzo dużo czasu szaty nie malowałem tylko washem troche próbowałem wyciągać kolory ale jednak sie znużyłem tym:D zresztą klocek mi sie podoba chociaz mojej dziewczynie co nieakceptuje niestety warhammera i swiata fantazy niepodoba sie ze są zbyt "kolorowi"
dziekuje za kometarze i Pozdrawiam
Mnich12
dziekuje za kometarze i Pozdrawiam
Mnich12
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Prezentują się bardzo, bardzo imponująco. Wielkie brawa za tak świetny oddział. Namaluj Twoją dziewczynę na sztandarze, a szybko polubi. 

Mnie się podoba, a zwłaszcza jak któremuś z przedmówców ostrza - jak je malujesz?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
jeśli chodzi o GG to trzeba być szalonym żeby walnąć 55 modeli w NMM
a jeśli chodzi o zombich to są ok jednakże jakoś wieje nudą... tyle modeli i każdy taki sam schemat malowania.... zombi to odział- zbieranina co z ziemi wyjdzie wiec dla mnie fajni by było jakby się chociaż kolorem szat różnili

a jeśli chodzi o zombich to są ok jednakże jakoś wieje nudą... tyle modeli i każdy taki sam schemat malowania.... zombi to odział- zbieranina co z ziemi wyjdzie wiec dla mnie fajni by było jakby się chociaż kolorem szat różnili
malowane są w jednym kolorze nie po to bo mi sie nie chciało:P
malowane są tak ponieważ zdecydowanie takie klocki wyglądają lepiej jak są malowane linniowo:D tak to wygladali by jak klauni:P
przynajmniej ja to tak widze
Pozdrawiam
Mnich12
malowane są tak ponieważ zdecydowanie takie klocki wyglądają lepiej jak są malowane linniowo:D tak to wygladali by jak klauni:P
przynajmniej ja to tak widze
Pozdrawiam
Mnich12