Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
W ramach największego okazu frustracji 3 tygodnie noga w gipsowej szynie, bo kopnąłem nią w ścianęSławol pisze:Połamałeś kiedyś nowy pędzelek? Rzuciłeś wypoconą figurką o ścianę? Walnąłeś pięścią w monitor? Rzuciłeś myszką o monitor? Wylałeś colę na świeżo pomalowany model? Spadł Ci kiedyś talerz pełen gołąbków na dywan?
To nie becz, tylko maluj freehand
Dzięki. Raczej takie podrygi, bo jak ostatnio policzyłem, na ilu różnych forach mam konta... Nie, te czasy już nie wrócą (vide - nie zrzędzę - "upadek" gry), ale z racji malowania - jestem trochę aktywniejszy, to fakt.Draco pisze:WB Sławol, dawno żem nie widział żebyś był tak aktywnyFajnie, że wróciłeś.
Dzięki, ale o kim mówisz? O Ani Machowskiej?Draco pisze:Pozdrów Anie
Ten było łatwiej zamalowaćwind_sower pisze: Na przyszłość może pomyśl o jakimś łamiącym kolorze. Tutaj, wydaje mi się, fajnie by wyglądała zieleń lub czerwień.
A Wy przypadkiem nie ten tegs ?Sławol pisze:Dzięki, ale o kim mówisz? O Ani Machowskiej?Draco pisze:Pozdrów Anie
Mówiłem że prześwietlone, ona JEST rozjaśniana żółtymDraco pisze:A Wy przypadkiem nie ten tegs ?Sławol pisze:Dzięki, ale o kim mówisz? O Ani Machowskiej?Draco pisze:Pozdrów Anie![]()
Sztandar spoko jak na gobliny to wręcz w ich szeregach znalazł się jakiś picasso zielonej rasy
Skóra mi się już nie podobaTechnicznie o wile lepiej jednak wole zielony rozjaśniany żółtym
Ot taki mój osobisty widzimiś
Draco pisze:A Wy przypadkiem nie ten tegs ?Sławol pisze:Dzięki, ale o kim mówisz? O Ani Machowskiej?Draco pisze:Pozdrów Anie