Mroczny Ład
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Mroczny Ład
Kolorystyka jest masakryczna. Malowanie nie jest takie zle, ale ogolne wrazenie jest takie, jakby dac dwulatkowi paczke mazakow. Pomoc moze jedynie dot-3
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Kiedyś już pokazywałem pegaza, teraz go nieco stunningowałem.
Magiczka na koniu 2
Magiczka na koniu 3: pod dupą konika znajduje się ręka horrora trzymająca głowę high elfa Taka subtelna metafora całej rasy Ino zdjęcie trochę słabe. Później zrobię lepsze
Konwersja lorda na DSie
Wszyscy
Filer do mojego metalowego oddziału cold one's my preciooooouuuss
Magiczka na koniu 2
Magiczka na koniu 3: pod dupą konika znajduje się ręka horrora trzymająca głowę high elfa Taka subtelna metafora całej rasy Ino zdjęcie trochę słabe. Później zrobię lepsze
Konwersja lorda na DSie
Wszyscy
Filer do mojego metalowego oddziału cold one's my preciooooouuuss
Prawda jest taka, że inaczej nie umiem malować Poprzednie efekty były znacznie gorsze a z tych jestem zadowolony. Myślę, że będę próbować pójść w coś co podchodzi pod brąz na konikach. Na carnim taka kolorystyka zostaje. Sztandar... to się jeszcze zobaczy Niemniej, szare podstawki tonują cały model, także przyciemniona żółć niebije po oczach
ale kolory mają to do siebie, że armii się już nie zapomni
ale kolory mają to do siebie, że armii się już nie zapomni
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Trzeba przyznać, że drugich takich Dark Elfów w Polsce nie ma.
Trzasnąłem sobie nową konwersje bohatera. W założeniu miał być na pegaza, ale za cholerę nie chce się na niego zmieścić, chyba że w jakiś dziwnej pozycji. Teoretycznie, mógłbym dać go na carniego, ale musiałbym mu wtedy obudować siodło, a to by spowodowało, że nie wejdzie na pegaza a ma być na pegazie
Konwersja w cholerę ciężka, bo musiałem spiłować calusienkie nogi od championa od korsarzy. Samo piłowanie zajęło dobry tydzień ale dzięki temu, nie musiałem mu niszczyć SDC
Edit:
Częściowo rozwiązałem problem
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Super zdjęcia na których nic nie widać.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/