Big Boyz - Pre DMP - Polcon 30-31 sierpnia
A czego się Jacku spodziewałeś? Armia orków na takie punkty musi mieć kupę piechoty, no bo co niby mielibyśmy wystawić? Piątki boar boyzów? To jest przecież special. W core'ach mamy tanią piechotę, fasty i snotlingi i czy tego chcę czy nie z tego będzie się składała armia O&G na takie punkty.
A licky boom boom down!!!
ja ci JJku zloze fajna i przytulasna rozpisie na dniach !
Oj Jacku nie przesadzaj
O&G mimo iż mają silniejsze jednostki niż HE, to jeszcze nic przy tym co może bretonnia wystawić
Albo chociażby dwarfy. A kloce zielonych nie są aż tak mocne, by nie były możliwe do zniszczenia. Coprawda zgodzę się z Tobą, że HE mają dość ciężko, bo mają plewne jednostki w stosunku do wysokiej ceny, ale napewno na takie punkty robią się one bardziej grywalne niż na małe. Kloc elfiej piechoty ze stubbornem może spokojnie trzymać flankę, no chyba że wpakuje się w niego coś strasznie rzeźnickiego. Ale takie rzeźnickie oddziały możesz usunąć boltami i łucznikami, bo zazwyczaj mają one badziewnego sejwa, a kosztują od groma pts. Zauważ jeszcze jedną rzecz. Oddziały orków są dobre a tanie, bo mają animozję. Spróbuj utrzymać linię wojskiem, którego 1/3 rusza się (albo i nie) poza kontrolą gracza.
A co do eshinu Fischa, to jest on faktycznie baaardzo mocny i przegięty. Ale skaveny już tak mają
Fisch - jak chcesz grać, to złóż coś plewnego tymi szczurami. I tak to będzie mocne.. Dawaj stada Rat Ogrów..
Ps. Jacku - złóż jakąś rozpiskę O&G na te pts, a zobaczysz dlaczego nasze są tak podobne do siebie.
Pozdr!

A co do eshinu Fischa, to jest on faktycznie baaardzo mocny i przegięty. Ale skaveny już tak mają

Ps. Jacku - złóż jakąś rozpiskę O&G na te pts, a zobaczysz dlaczego nasze są tak podobne do siebie.
Pozdr!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Wystawię WE to porozmawiamy....
Nie mówię, że ma być Wielka Warzywna, ale z Jankielem rozpy ustaliliśmy w pięć sekund, ku obopólnemu zadowoleniu, a te inne armie....
Nie o to chodzi, że się Was boję, ale nie chciałbym wzmacniać rozpy.

Nie mówię, że ma być Wielka Warzywna, ale z Jankielem rozpy ustaliliśmy w pięć sekund, ku obopólnemu zadowoleniu, a te inne armie....
Nie o to chodzi, że się Was boję, ale nie chciałbym wzmacniać rozpy.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
fajne zasady...nprawde fajne...jesli czas pozwoli, to mam zamiar zagrac,ale to niepewne, więc raczej mnie nie dopisujcie 

a jak jest z Asranilem?? Czy jak mam lorda na smoku to mogę wziaść z RoR Asarnila czy też już odpada?? 

-
- "Nie jestem powergamerem"
1. gotrek i felix dopuszczeni?
2. zyros liczy sie jako maszyna?
2. zyros liczy sie jako maszyna?
Ja na 2000 pkt mogę wystawić 60-70 skinków a tu mam tylko 30. Krasnale i imperium z mniejszą ilością maszyn też mogą się obejść. Ja proponuje 6 maszyn.Jedy Knight pisze:Bleeh.. Osiem? Tyle to ja na 2000 potrafię wystawić...Jankiel pisze:Co do maszyn - imo max 8 sztuk. To i tak dużo - 2 organki, 2 klopy, 2 działa i 2 bolty.
4 bolce, 2 organki, 2 Klopy...
A na 5000?
Krasnal z więcej niż jednym działem? Nie widziałem.
Zawrzyjmy kompromis... 9...
4 bolce, 2 organki, 3 klopy, [albo 2 klopy i jedno działo (działko DOW)] = 9.
Dużo slotów special wolnych...
Dziewięć na 5000 to nie jest dużo... Przecież nie wystrzela wroga.
Ja proponuje 5 maszyn! (bo tyle mam w rozpisce
)
A tak powazniej.. 7 mi sie wydaje sensowne.

A tak powazniej.. 7 mi sie wydaje sensowne.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Dziku ja tez bym sie tam nie wybieral, ale z innej przyczyny
lepiej przed DMP sobie odpocząć i nabrać sił 

Ja szczerze mówiąc nie rozumiem.SZkoda że ze względu na czas i wielkość punktową na takim fajnym i nietypowym turnieju zagra pewnikiem jedynie Warszawa i Okolica
Jedyne, co może przesądzać o fajności tego turneju jest rozmiar. Który dla Ciebie jest wadą :/
Dla mnie nie jest wielkim problemem wzięcie dwóch walizek, zamiast jednej.
Co do Eshinu - jeśli mają być jakieś ustępstwa na rzecz niektórych armii, to niech przynajmniej nie będą zbyt mocne.
ponawaim pytanieKosa pisze:a jak jest z Asranilem?? Czy jak mam lorda na smoku to mogę wziaść z RoR Asarnila czy też już odpada??

Zachecam do obejrzenia filmiku promujacego Polcon:
http://pl.youtube.com/watch?v=Kdc0x5dX1N4
Jak i do nagrania z ogloszenia nominacji do nagrody Zajdla, ktore obdylo sie w Paradoxie, a nagrody zostana rozdane na Polconie:
http://www.tvn24.pl/12690,1512076,wiadomosc.html
http://pl.youtube.com/watch?v=Kdc0x5dX1N4
Jak i do nagrania z ogloszenia nominacji do nagrody Zajdla, ktore obdylo sie w Paradoxie, a nagrody zostana rozdane na Polconie:
http://www.tvn24.pl/12690,1512076,wiadomosc.html
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."