trochę nuda, bo dalej imperium (ale jeśli mam malować całą armię, to sięprzyzwyczajajcie):
(już tylko 13 zostało, w tym gość ze sztandarem)

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dostałam w wytycznych takie kontrastytedzio pisze:Ładnie, ale nie podoba mi się to, że jest taki duży kontrast. Mniej realistyczni przez to są ( a ja lubie realistyczne figsy :p ).
może sztandarowego wrzucę... jak go pomalujęsmiejagreg pisze:Prośba: wrzuć większą fotę pojedynczego figsa (lub dwóch). Do galerii lub na pw.
bem pisze:dostałam w wytycznych takie kontrastytedzio pisze:Ładnie, ale nie podoba mi się to, że jest taki duży kontrast. Mniej realistyczni przez to są ( a ja lubie realistyczne figsy :p ).imo to się dobrze prezentuje na stole
Bębniarze... nie szarżują, oni tylko dostają cięgictan pisze:Przecież jakby chop chciał szarżować to by sobie wybił zęby..
a co ma być więcej widać, jak to figsy na stół?ctan pisze:nie masz jakichś większych zdjęć? Bo szczerze mówiąc to zbyt wiele na nich nie widać...
No, to jest argumentbem pisze:a co ma być więcej widać, jak to figsy na stół?ctan pisze:nie masz jakichś większych zdjęć? Bo szczerze mówiąc to zbyt wiele na nich nie widać...