Semi HE
Po pierwszej bitwie z Kalafiorem, SK z brass orbem, 2 latary, aboma, fellblade, assassin, sztormowa. Jakzobaczylem rozpe to widzialem srogi oklep, ale ostatecznie niebylo tak zle. Przezyl sam prince, bsb i pol kawy. 12-8 dla szczorow. Gdybym zdal breja wostatniej na antku to bym wygral remis;)
Generalnie rozpa albo oddaje wszystkie pkt albo nie oddaje wcale. Wynik zadawalajak na najgorszy paring...
Generalnie rozpa albo oddaje wszystkie pkt albo nie oddaje wcale. Wynik zadawalajak na najgorszy paring...
Kilka zmian w rozpie po ostatnch bitwach...
Star Dragon bez zmian
Antek na ognistym
- Stubborn
- Sword of antiheroes
- As 2+ z rerollem
BSB
- ogre blade
- 2++ na 1 rane
Mag 1 lvl
-DS
Mag 1 lvl
- Scroll of Shielding
2x10 SH fcg
5 fast
Frost
Brakowalo mi kogos ze stubbornem do trzymania rzeczy ze staticiem, wiec dlatego korona na antku, co wlasciwie robi z niego prawie nie zabijalnego typa.
2 magow aby miec dostateczna antymagie + ostatecznie 2 odginaczki;)
Gra sie tym bardzo przyjemnie, niestety najslabszy punkt to feniks, generalnie kazdy po nim lutuje ze wszystkiego co ma wiec zastanawiqm sie czy nie wcisnac Caradriana na lodowce zamiast jednego maga i magicznych broni na herosach?
Star Dragon bez zmian
Antek na ognistym
- Stubborn
- Sword of antiheroes
- As 2+ z rerollem
BSB
- ogre blade
- 2++ na 1 rane
Mag 1 lvl
-DS
Mag 1 lvl
- Scroll of Shielding
2x10 SH fcg
5 fast
Frost
Brakowalo mi kogos ze stubbornem do trzymania rzeczy ze staticiem, wiec dlatego korona na antku, co wlasciwie robi z niego prawie nie zabijalnego typa.
2 magow aby miec dostateczna antymagie + ostatecznie 2 odginaczki;)
Gra sie tym bardzo przyjemnie, niestety najslabszy punkt to feniks, generalnie kazdy po nim lutuje ze wszystkiego co ma wiec zastanawiqm sie czy nie wcisnac Caradriana na lodowce zamiast jednego maga i magicznych broni na herosach?
Jak masz wciskac caradyana to wcisnij po prostu drugiego plonacego, bo heros na lodowce to waste
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nestety 3 hero kosztuje za duzo zabawek wiec nie wejdzie, ale gdyby dalo rade wystawic 3 golych antkow na ognistych to juz by byla moc
Taka koncepcja mi wpadla...
2x antek na ognistym z przedmiotami do15 pkt
Arcymag ze scrollem
Bsb na koniu
20 sh wdowolnej konfiguracji
5 fasta
2x Lodowka
Rozpa na 4 feniksach z czego 2 wstaja;) zostaje 1 pkt kompozycji na Death moze?
Taka koncepcja mi wpadla...
2x antek na ognistym z przedmiotami do15 pkt
Arcymag ze scrollem
Bsb na koniu
20 sh wdowolnej konfiguracji
5 fasta
2x Lodowka
Rozpa na 4 feniksach z czego 2 wstaja;) zostaje 1 pkt kompozycji na Death moze?
Death jest spoko, rozpiska też
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
BTW imo beast będzie dużo lepszy.
przecież wiesz, ze więcej tracisz na takim przelocie niż jaSemi pisze:Lepiej policz sobie ile ci zostanie szczurow z dzwonu jak ci te 2 feniksy je przeleca;)
ja nie mowie o rozpie, ze słaba, tylko, ze death do niej pasuje jak pieść do nosa,
moze za ten jeden punkt kompozycji dopakuj przedmiotów na antkach i przekrocz 50% w herosach?
on juz ma 2 lodwoki i wiecej niz 60% za 4 pnukty- wiecej nie wcisnie powinien wziac bolce ale kosztuja za duzo punktow i sa w rare
a death pasuje do kazdej rozpiski - to taki lore
a death pasuje do kazdej rozpiski - to taki lore
nie ma pkt zeby dac jakies przedmioty na antkach, zreszta zalozenie jest aby byli goli i w maire tani.
High Magic tez jest fajny bo mozna 3ci nalot zrobic
A tak wyglada rozpa po wpisaniu do ab:
1 Anointed of Asuryan on Flamespyre Phoenix @ 435.0 Pts
Halberd; Heavy Armour
1 Anointed of Asuryan on Flamespyre Phoenix @ 435.0 Pts
Halberd; Heavy Armour
1 Archmage on Elf Steed @ 280.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of High Magic
Dispel Scroll [25.0]
Ironcurse Icon [5.0]
Golden Crown of Atrazar [10.0]
1 Noble on Elf Steed @ 170.0 Pts