Brytfanczyk baj ded [WIP] - koniec 11.01.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ded, przedobrzyłeś z tą podstawką. Sam model fajowy, ale tą podstawkę moim zdaniem schrzaniłeś. Ta szmata zupełnie tam nie pasuje, wygląda jakby była tam na siłę wciśnięta, w dodatku zlewa się z modelem i niewiele widać co na niej jest namalowane. Wydaje mi się, że lepszym posunięciem by było zrezygnowanie z umiejscowieniem jej na podstawce i zrobienie jakiejś dioramki gdzie spokojnie by mogła się jakoś wkomponować.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
ogólnei spoko ale lepiej wygladał by na dużej kamiennej podstawce
no niestety z podstawka Toobie nie poszlo dedzik... jak przedmowcy wspomnieli za bardzo zlewa sie z modelem... na pierwszym zdjeciu mialem powazne problemy zeby zobaczyc co to jest... na dioramce jak najbardziej... na podstawce w tej formie odpada... po prostu nie pasuje...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
-
- Chuck Norris
Ave
Co za dużo to nie zdrowo, myślę, że przy tak pstrokatym modelu, podstawka powinna być wyważona.
Co za dużo to nie zdrowo, myślę, że przy tak pstrokatym modelu, podstawka powinna być wyważona.
jakoze ebay sie rzadzi wlasnymi prawami postanowilem za wasza namowa zrobic kolejna podstawke na jakiej bedzie pegaz latal u klienta to od niego bedzie zalezalo dzieki za zwrocenie uwagi bo na fotach faktycznie sie ogon zlewal ze szmata
dla mnie bomba figurka bardzo ladna no IMHO dobry dobor kolorow .
-
- Chuck Norris
Ave
No i teraz wygląda profesionalnie Jak sprzedsz to pochwal się za ile
No i teraz wygląda profesionalnie Jak sprzedsz to pochwal się za ile
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ot taki tam pegaz- bez reweli ale tez nie jakas poracha - nawet z tej odleglosci widac ze masz problemy z estetyka malowania
Zapodaj wasc jakies wieksze zdjecia, to popastwie sie nad tym ludkiem bardziej
Zapodaj wasc jakies wieksze zdjecia, to popastwie sie nad tym ludkiem bardziej
noooo, o niebo lepiej ,a poprzednią podstawkę spalić,zniszczyć,wywalić,zapomnieć ...ewentualnie w ramkę jako antyprzykład
znacznie lepiej. czysciej i bardziej przejzyscie
Hash- co znaczy estetyka malowania? rozwin temat to moze sie czegos nauczymy...
Hash- co znaczy estetyka malowania? rozwin temat to moze sie czegos nauczymy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Może chodzi o to że black lining jest na dość partackim poziomie tak samo jak nanoszenie kolejnych warstw rozjaśnień czego na zdjęciu dość dokładnie nei widać bo jest odpowiednio prześwietlone i zsaturyzowane.
Ogólnie "z daleka" figurka wygląda swietnie ale braki warsztatowe należałoby szybko nadrobić żeby uniknąć takich komentarzy.
Ogólnie "z daleka" figurka wygląda swietnie ale braki warsztatowe należałoby szybko nadrobić żeby uniknąć takich komentarzy.
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
Zgodzę się Hashem...
Pomimo tego, że figurka na tych zdjęciach wygląda bardzo OK to oglądając ją dokładnie można się w wielu miejscach przyczepić do bardzo ostrych przejść, które na 99% nie były zamierzone... Niestety...
Ogólnie mi się podoba, ale bez rewelacji. Oceną 8 nie będę Ci zaniżał pracy ebajowej
Pomimo tego, że figurka na tych zdjęciach wygląda bardzo OK to oglądając ją dokładnie można się w wielu miejscach przyczepić do bardzo ostrych przejść, które na 99% nie były zamierzone... Niestety...
Ogólnie mi się podoba, ale bez rewelacji. Oceną 8 nie będę Ci zaniżał pracy ebajowej