true:)bless pisze:Duke rzuca pitke na Stardragona. Schodzi jezdziec i smok.... Lol....
ETC - relacja na zywca
Re: ETC - relacja na zywca
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Tutaj z kalafiorem grali dwa razy pod rząd jednego wieczoru w paradoxie i za każdym razem w tak było, więc ma Brokuł ma to przećwiczonebless pisze:Kalafior vs Ogry. Doom and darkness na Irongutow z generałem i bsb. Hellcannon trafia. Panika. Oddział ucieka za stoł. Jakos latwo idzie.

Po ordynarnej pitce w stardagona (która zabija zarówno potwora jak i jeźdźca) Duke idzie po swoje. Maryś daje się przewałować kolesiowi, ale podobno niewiele to już może zmienić w przebiegu bitwy i robi dożynki
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Bless jak do Niego zadzwoniłem był mocno zdziwiony, że tyle osób jest w Gorzowie i każdy położył laskę na zrobienie realcji więc czym prędzej złapał telefon i zaczał ogarniać.
Wielki szacun dla Niego!
Wielki szacun dla Niego!
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Włosi troche do przodu ale na stole wygląda tak jakby każdy z nich ostro stalował, jakby grali drugą turę...
Niemcy ostry wpierduuul spuszczają Ruskim. Ruscy powyżej widełek raczej nie wyskoczą.
Niemcy ostry wpierduuul spuszczają Ruskim. Ruscy powyżej widełek raczej nie wyskoczą.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2012, o 13:27 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapowiadają się trzy sromotne maski... Nasza, Niemiecka i Duńska... pytanie czy zamiotą czy coś Walijczycy, Ruscy lub Fishu z Łotyszami ugrają...
Ostatnio zmieniony 17 sie 2012, o 13:40 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.