tyż zajrzę, znaczy zapisać

Z ust mi to wyjąłeś RafaleShinue pisze:jak zawszebigpasiak pisze:Fajnie się zapowiada
Nie mogłem się oprzeć...krystian1wielki pisze:Z ust mi to wyjąłeś RafaleShinue pisze:jak zawszebigpasiak pisze:Fajnie się zapowiada
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
katerek pisze: Gokish jak tam z naszym czelendżem ? :PP
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
juhuukaterek pisze:To ja poproszę o czelendża z Heptunemoj na te punkty coś czuję że WE będzie bardzo bolesne
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
"(...) milcz Waść wstydu oszczędź..."Gokish pisze:juhuukaterek pisze:To ja poproszę o czelendża z Heptunemoj na te punkty coś czuję że WE będzie bardzo bolesne
jedne O&G w pierwszej rundzie z głowy
muchozol pisze:Ja, Ja poproszę
Gokish pisze:muchozol pisze:Ja, Ja poproszę
no kolejny zielony xD spadajcie ;P
Jedyne co Gokish może przyjąć, to pieniądze na "zupki chmielowe" (bo pić alkoholu nie wolno) po które będzie nam latał do sklepu, bo grać to on ewidentnie nie jedzie.Jagal pisze:Gokish pisze:muchozol pisze:Ja, Ja poproszę
no kolejny zielony xD spadajcie ;P
Ale jestes Gokish miękka faja. Ja rzucam czelendża w takim razie. Przyjmujesz rękawice ;>?