Arrivederci Cavolfiore! 2800 (01.09.12 Warszawa)
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Arrivederci Cavolfiore! 2800 (01.09.12 Warszawa)
Wiem, że bedziecie grać w te śmieszne rzeczy na śląsku to myślałem, że chcecie testować.
Skoro inaczej to zmieniam dawn atack na meeting engagement!
luzik?
Skoro inaczej to zmieniam dawn atack na meeting engagement!
luzik?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czopek pisze:O której panowie turniej się zacznie ?
Turniej zaczynamy zazwyczaj o 9:30, jeśli Wam coś zmienia to możemy zacząć o 10 na luzie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ale ci się na żarciki zebrałoCauliflower pisze:Skoro inaczej to zmieniam dawn atack na meeting engagement!
luzik?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Arbiter Elegancji pisze:Ale ci się na żarciki zebrałoCauliflower pisze:Skoro inaczej to zmieniam dawn atack na meeting engagement!
luzik?
Stary, czy ja wymyślam zasady Silesiana??
Jak dla mnie możemy grać 3x picze, możem też zagrać siega, ale myślałem że chcecie sobie rozpy podrasować pod ślask?
Jak nie chcecie scenariuszy, to B&G tez nie będzie, a ja przyjadę armia eteryków bez sztandarów
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A pomyślałeś Paweł o tych którzy nie jadą na Silesiana? Jak chcesz to testuj sobie te durne scenariusze w domu, ja mam ochotę zagrać turniej.
@Kalafior: zrób tak:
1 bitwa: Battleline
2 bitwa: Blood & Glory!
3 bitwa: Battleline
I będzie git. Jeden scenariusz z Silesiana jest i to ten najwięcej zmieniający w rozpisce a najmniej losowy.
@Kalafior: zrób tak:
1 bitwa: Battleline
2 bitwa: Blood & Glory!
3 bitwa: Battleline
I będzie git. Jeden scenariusz z Silesiana jest i to ten najwięcej zmieniający w rozpisce a najmniej losowy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
IMO 2 scenariusze naprawdę stykają.
Ostatnia bitwa to piczka.
pierwsza meeting
druga b&G
Pobawmy się chłopaki, euro ciśnienie już opadło!
Ostatnia bitwa to piczka.
pierwsza meeting
druga b&G
Pobawmy się chłopaki, euro ciśnienie już opadło!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mnie nie będzie.