PMOTM 2 - saurus scar-veteran on foot (update: 24.06.)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ten BSB ma 5S
... nie jest jakąś tam elficką niedojdą
zawsze mnie to bolało, że saurusi są takimi rzeźnikami, a mają jakieś tam mieczyki z drewna wielkiści sztyletu... ta broń ma niszczyć i siać postrach w oczach przeciwnika
no co to jest za broń ?
http://uk.games-workshop.com/lizardmen/ ... gallery/3/
jakiś większy grzenień

zawsze mnie to bolało, że saurusi są takimi rzeźnikami, a mają jakieś tam mieczyki z drewna wielkiści sztyletu... ta broń ma niszczyć i siać postrach w oczach przeciwnika

no co to jest za broń ?
http://uk.games-workshop.com/lizardmen/ ... gallery/3/
jakiś większy grzenień
To jest paleczka a ta Twoja to maczuga
mi sie bardzo podoba choc z checia bym jeszcze zobaczyl inne zdjecia z innych katow ... tak aby byla widoczna bron twarz itp bo glownie na tych fotach skupiles sie na sztandarze 

jak go skonczysz masz moj glos
- pare uwag chyba moglbys w paru miejscach na skorze zrobic lekki glejzik aby to wygladzic ?? mowa o podwoziu bo reka w sumie jest gites choc jakby byla przeciagnieta jakas lekka warstewka wygladzajaca prezjscia to by bylo bosko ale figsa ma byc do grania
czekam na luski skonczone i reszte pierdolnikow ... btw z czego ma byc ta pala jego -znaczy trzonek -bo jak drewno to bym powyciagal krawedzie i domalowal pare sloi ... pozdro

- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
myślę, że w przypadku skóry to parę granatowych washy powinno lekko wykładzic przejscia. za konwersję masz ogromny szacun u mnie, a wiem jaka na tobie presja ciąży w zwiazku z pomalwoaniem tej figsy 
widac, że się starasz i chcesz dobrze. jak skończysz na podobnym poziomie to póki co takze możesz liczyc na głos Romana-krytyka, spamera, człowieka nie znajacego sie na malowaniu, małolata, farciarza i osoby zbyt pewnej swego....jeśli oczywiscie chcesz OC
pzodro

widac, że się starasz i chcesz dobrze. jak skończysz na podobnym poziomie to póki co takze możesz liczyc na głos Romana-krytyka, spamera, człowieka nie znajacego sie na malowaniu, małolata, farciarza i osoby zbyt pewnej swego....jeśli oczywiscie chcesz OC
pzodro
Widzę swojego faworyta 
Maluj banner! Maluj banner! Chciałbym już go zobaczyć w całej okazałości...

Maluj banner! Maluj banner! Chciałbym już go zobaczyć w całej okazałości...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie

Wszystko świetne tylko pazury trochę kiepawe. Nie krytykuję bo sam malować lepiej nie umiem
Chyba już wiem na kogo oddam głos.

Chyba już wiem na kogo oddam głos.
Maluj banner! Maluj banner!
i kuniec
...strasznie się namęczyłem... tym bardzij cieszę się z końca

mam nadzije, że widać co mi się zrobiło
jakby co to można będzie zobaczyć go na Wielkim Drakonie

mam nadzije, że widać co mi się zrobiło
jakby co to można będzie zobaczyć go na Wielkim Drakonie

Ostatnio zmieniony 24 cze 2007, o 17:42 przez Mapet, łącznie zmieniany 1 raz.