Kapitan Hak w mojej i kerimowskiej wersji

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

przynajmniej bedziesz juz tam na mnie czekal :D Maluj nie gadaj ;p daj nam powod zebymsy nie mogli znowu narzekac

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

okaze sie czy on z tych co slowa czynem potrafia poprzec ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Szaman pisze:ja rowniez spodziewalem sie czegos znacznie lepszego - zwlaszcza po fali krytyki w wykonaniu Siaska, ktora przelewa sie po figurkach innych malarzy :twisted:
Dokladnie - zeby innych tak duzo krytykowac , samemu trzeba wtedy pokazywac klase po calosci... Kapitan hak niestety jej nie pokazal... Dobra juz koniec tego gadania - zobaczymy jak sie bedzie po poprawkach prezentowal...

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Ziemko pisze:
Szaman pisze:ja rowniez spodziewalem sie czegos znacznie lepszego - zwlaszcza po fali krytyki w wykonaniu Siaska, ktora przelewa sie po figurkach innych malarzy :twisted:
Dokladnie - zeby innych tak duzo krytykowac , samemu trzeba wtedy pokazywac klase po calosci... Kapitan hak niestety jej nie pokazal... Dobra juz koniec tego gadania - zobaczymy jak sie bedzie po poprawkach prezentowal...
prawda :twisted:

co do figsa to była naprawde mocno średnia

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

no juz juz ;] nie bulwersowac sie ;] rozumiem raptaparata- klasa polskiego malarstwa, ale teraz wy pokazcie swoje ;)

Lesthad
Mudżahedin

chcesz zobaczyc moje ?:D to sorry ze wrzuce do twojego tematu ale jak prosisz :D
http://images11.fotosik.pl/59/90037e512a0f69bd.jpg
http://images22.fotosik.pl/119/022ec7d1fd3d5c02.jpg
http://images22.fotosik.pl/119/59b71c81637d6ad0.jpg
i wip predatora
http://www.badongo.com/pic/651478 :D , ja kcos to zedytuje posta i wrzuce do nowego tematu ;p

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Siasek pisze:teraz wy pokazcie swoje Wink
Nie ma co się odgryzać ;)
Lesthad Ci już swoje pokazał... Moje, Ziemka i innych wystarczy na forum poszukać... Więc bez takich i bierz się za pędzel :P ;)

PS. Lesthad malujesz zajebistymi kolorkami - uwielbiam te psychodeliczne połączenia: niebieski/fiolet/róż :D

Lesthad
Mudżahedin

Tez mi sie podobaja takie kolorki a dotego mi pasuja do slaanesha i jeszcze ten zielony :) , http://www.badongo.com/pic/560924 tak robie squady :P szybko łatwo TT .

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

no. ok pokazales. to teraz wejdz w moja cmonowa galerie, i obacz moje inne prace ;)
Obrazek

to ork. paleta barw zostala celowo ograniczona (w koncu to pirat a nie klaun)

twarz poprawiona.
gdzienigdzie sa male biale gowniekna. to kurz (pok lakierem zniknie)
plaszcz- przyznaje sie bez bicia. za wysokie progi poki co na moje nogi.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

i w pon stanie u fabera w sklepie. wiec bedziecie mogli go obejrzec na zywo (gwarantuje ze prezentuja sie lepiej)

Lesthad
Mudżahedin

Siasek zepsules ta szara koszule :D ona fajnie wygladala wlasnie . popraw mu ta krate , najlepiej w spodnie w paski tak piracko :d . Jasniejszy plaszcz. i moze jeszcze jeden highlight na skorze ? ale to juz twoja decyzja :p na cmonie tez masz nicka Siasek ?

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

na cmonie mam nicka Siasiek (tu tez mialo byc Siasiek, ale mi sie "i" niewcisneło) ;)

Lesthad
Mudżahedin

siasiek1991 :P masz chyba :D jakbys pomalowac orka tak jak niektore modele ze swojej galeri to bylby git :D ale niestety odstaje troche poziomem (Fajne Welfy , tylko ci ridersi jadacy na klodach :d , konie by sobie nogi polamaly :D)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Już mi się bardziej znacznie podoba, morda dużo lepsza :)
Chętnie zobaczę go u Faberów :D

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

w pon peweni go postawie. ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Średnio mi się podoba...
Skóra na pewno teraz lepsza - jest fajna.
Reszta nie bardzo... szczególnie rzuciło mi się w oczy - czarny płaszcz. Toż to niedorozjaśniene jest albo ja totalnie ślepy jestem... Guziki - czemu w 2 kolorach - wg mnie byłoby lepiej dać w 1 i chyba z reguły tak jest że jednak tak jest... No chyba że tak miało być to sorx... Metaliki... Są tu jakieś washe? Znowu ślepym... Ale tak patrzę... Całkiem spoko kratka :) A podstawka - surowa klimatyczna, ale chyba jednak trochę za "surowa"...

Bez urazy Siasiek, ale mogłeś lepiej - i nie maluje na e-baya - maluj jak umiesz najlepiej - wtedy nie trza się tłumaczyć ;)

Pozdro

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Krata na spodniach - moje ostatnie małe życzenie tam gdzie jest kolor czarny walnij jakiś jaśniejszy może czerwony - coś weselszego - ta koszula jest dużo lepsza :)

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Dużo lepiej...... ale rozczarowanie zostało.
no i te spodnie........... fajny motyw kraty ale to nie lata 60-te ( chyba) Wtedy takiej technologii tkania nawet nie mieli.... (wiem, czepiam się, ale ja myslałem, że Siasiek portki w paski mu zrobi :wink: )

Lesthad
Mudżahedin

Jak dlamnie lepiej bylo by zostawic bluze szara , plaszcz jasniejszy duzo , spodnie paski bialo niebieskie albo bialo czerwone , plaszcz moze jakis niebieski. do tego czarna czapa piracka .

ODPOWIEDZ