GRUNWALD, czyli Mistrzostwa Świętokrzyskiego
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: GRUNWALD, czyli Mistrzostwa Świętokrzyskiego
Tocz nie wiedziałem, że lubujesz się w tulipanach 

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Bo przyjdzie sculltaker płacz, lamet i zgrzytanie zębów...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dopiszcie mnie Wojtek Dudek id nie pamietam 

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Sugeruje zajrzeć na strobnę ligi to tematu gracze... 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
a ja ci nic nie sugeruje.
Krótko i na tematShakin' Dudi pisze:a ja ci nic nie sugeruje.

Wracając do tematu. Na bohaterów, core i rare mamy po 352 czy idziemy śladem matematyki poprawnej i mamy 353 pkt ?
20 modeli i koniec dyskusji ;pTocz pisze:Krótko i na tematShakin' Dudi pisze:a ja ci nic nie sugeruje.Kubencjusz osobiście nic do ciebie nie mam bo z tobą nie grałem ale narazie moim zdaniem musisz troche przestać sie udzielać i wystawiać na pierwszy plan póki tamtego całe społeczeństwo nie zapomni. Nie spina a rada bo będziesz miał więcej takich dość dwuznacznych tekstów w twoim kierunku.
Wracając do tematu. Na bohaterów, core i rare mamy po 352 czy idziemy śladem matematyki poprawnej i mamy 353 pkt ?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Matematyka zaokrągla połówki do góry. Zawsze.
1,5 => 2
2,5 => 3

1,5 => 2
2,5 => 3

panowie co Wy robicie?
ograniczenia w stylu jeden oddział 40 modeli a inne jż tylko 20...dodajmy do tego jeszcze jakieś głupoty że nie można magów brać i maszyn i w ogóle rare i specjali też...za dużo ograniczacie...grajmy na 1410 bez żadnych ograniczeń...jeżeli ktoś wystawi kloc ogrów trudno nie będzie mieć nic innego w armii...na duże punkty to się zdarza i jakoś nie narzekamy(tak mamy też swoje zabawki i mamy konktrę na innych)...takie tam pierdolamento...
ograniczenia w stylu jeden oddział 40 modeli a inne jż tylko 20...dodajmy do tego jeszcze jakieś głupoty że nie można magów brać i maszyn i w ogóle rare i specjali też...za dużo ograniczacie...grajmy na 1410 bez żadnych ograniczeń...jeżeli ktoś wystawi kloc ogrów trudno nie będzie mieć nic innego w armii...na duże punkty to się zdarza i jakoś nie narzekamy(tak mamy też swoje zabawki i mamy konktrę na innych)...takie tam pierdolamento...
Właśnie, Bojek ułożył już dobrą armię, ja układam armię tak żeby mieć na niego kontrę. Żadnych zmian - nie będziemy co dwa dni kminić czym grać.
A ograniczenie w stylu jeden oddział 40, drugi 20 - to żadne ograniczenie na te punkty, po wstawieniu 40 chłopa nie ma już z czego wstawiać drugiej 40 (no chyba że klanraty, gobliny, zombie itp. modele), mi nie weszły dwa oddziały do walki po 20 ludków, punktów brak.

A ograniczenie w stylu jeden oddział 40, drugi 20 - to żadne ograniczenie na te punkty, po wstawieniu 40 chłopa nie ma już z czego wstawiać drugiej 40 (no chyba że klanraty, gobliny, zombie itp. modele), mi nie weszły dwa oddziały do walki po 20 ludków, punktów brak.
Ostatecznie 20 Wound'ów w oddziale, bo widzę że nie dojdziemy do konsensusu. Brak ocen malowania itd., promujemy PG w czystej postaci, pierwotną i dziką chęć zwycięstwa, byle nie kapslami.
Co do punktów:
- bohaterowie: 352 pkt
- core: 353 pkt
Pozostałym odpowiem już po powrocie z długiego weekendu.
Co do punktów:
- bohaterowie: 352 pkt
- core: 353 pkt
Pozostałym odpowiem już po powrocie z długiego weekendu.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...