" Ifka z jednej kości!" - Lublin 16.02.2013 - 2800pkt+spece
Re: " Ifka z jednej kości!" - Lublin 16.02.2013 - 2800pkt+sp
Smiersz burżuazji. 
Maćku +1 :*
dlatego proponuję jako nieciśnieniowy gracz i jako aktywny gracz w 4mieście(Mielec-Lublin-Kielce-Radom) nie podejmowac inicjatywy Euro. Tam jest może łącznie z 2-3 osoby na te 4miasta które naprawdę by miały ochotę jeździć po wyniki na mastery...niech jeżdżą. Nasze środowisko nie może odbijać sobie frekwencji przez ograniczenia.
Ja nie mam głosu w 4CT, ale mam nadzieję że osoba która ma rozumie to
i 4CT, nasze 4 miasta będą buntem wobec "redhammera i jego utopijnej wizji równości i balansu, zabijając naturalny potencjał każdej z armii. 
dlatego proponuję jako nieciśnieniowy gracz i jako aktywny gracz w 4mieście(Mielec-Lublin-Kielce-Radom) nie podejmowac inicjatywy Euro. Tam jest może łącznie z 2-3 osoby na te 4miasta które naprawdę by miały ochotę jeździć po wyniki na mastery...niech jeżdżą. Nasze środowisko nie może odbijać sobie frekwencji przez ograniczenia.
Ja nie mam głosu w 4CT, ale mam nadzieję że osoba która ma rozumie to

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
I mnie się odechciewa ojro tym bardziej, że ostatnim razem jedyny powód dla którego go młóciłem został pokpiony. IMO euro trza mówić nie. Btw jak się ktoś z kielc z samochodem zapisze to i ja wpadnę 

A tak zapytam - wybiera się ktoś od nas na Bazyla ?
A po co zachęcać, pełna dowolność, nie promujemy speców tylko ich dopuszczamy, jak ktoś chce niech bierze.
Są takie armie które niestety nie mają nic sensownego w spec characterach (wood elfy, ogry itd.), jasne że na upartego coś się da wziąść ale gramy turniej i tutaj nikt nie wystawi 2 panienek gołych strzelających 2 łukami za ponad 300 pkt choćby dostał te +2DP , dlaczego więc mamy te armie minusować dając innym punkty.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Choć sądząc po braku postów kielcekich graczy z samochodami nie zagram to jednak zgadzam się z czopkiem
Spece to przywilej nie obowiązek.

Dopisz i mnie. Ma ktoś do pożyczenia 6 rycków na pegazach? I czy zwykły rycek pomalowany na zielono przejdzie jako Green Knight?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Dobra konwersja przejdzie.Matis pisze:Dopisz i mnie. Ma ktoś do pożyczenia 6 rycków na pegazach? I czy zwykły rycek pomalowany na zielono przejdzie jako Green Knight?
Czyli że co ? Ja wam powiem że najlepiej mi się gra beż żadnych dziwnych udziwnień, czysta rywalizacja o złotą napinkęTocz pisze:A może zrobilibyśmy jakieś scenariusze nie typowe z RB tylko jakieś z głowy jak kiedyś ?

Ponawiam pytanie. Ma ktoś do pożyczenia 6 rycków na pegazach?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ja tam niewiem, gadaj z SzeszejemTocz pisze:hmm np. że żydostwo sie szerzy i np liczymy punkty za każdy zabity model w oddziale zamiast 50/100% wartości oddziału.

pokminimy Czopku podczas wyjazdu
Np. Wpadłem na taki
Tą bitwę przegrywają ogry, lizaki, szczury, woch, vc, demony, bretka i imperium automatycznie 15:5. W razie spotkania 2 tych samych 10:10
Druga bitwa:
Tą bitwę wygrywają automatycznie wszystkie inne armie niż ogry, lizaki, szczury, woch, vc, demony, bretka i imperium. W razie spotkania 2 tych samych (np 2 wygrywające, 2 przegrywające) 10:10
I takie Euro eliminowałoby przegiętości niektórych armii

Druga bitwa:
Tą bitwę wygrywają automatycznie wszystkie inne armie niż ogry, lizaki, szczury, woch, vc, demony, bretka i imperium. W razie spotkania 2 tych samych (np 2 wygrywające, 2 przegrywające) 10:10
I takie Euro eliminowałoby przegiętości niektórych armii