wynalezionego w szafie gdzieś na samym dnie
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: JarekK
Kurczaczek, najbardziej zazdroszczę championa z muszkietem (bo go nie mamKrzysiekW pisze:Podbiję trochę ten temat.
Głównie Nurgle. Wystawiam w demonach jako heraldów/czempionów albo w 40k (przydają się te orurowania i "tech weapony").No ja, sam ich sklejałem, jak macie odwagę oglądać to rzucę fotki kilku wybranych.smiejagreg pisze:Kitujesz, Rudobrody - kto ich widziałrudobrody79 pisze: 5ed. woje są dla mnie najlepszą piechotą, dająca się stworzyć jak tylko się chce.
posiadam ich ponad 110 szt -z czego prawie 50 to ochotnicy KrzysztofaW
.![]()
![]()
![]()
+1. Ponad połowa z nich może też robić spokojnie za forsakenów^Karpiu^ pisze:Fajna ta nurglowa gromadka
Ja bym zaryzykował stwierdzenie, ze mogliby robić za fajnych chosenów Nurgla. Oczywiście nie wszyscy, i czasem po "modernizacji".smiejagreg pisze:+1. Ponad połowa z nich może też robić spokojnie za forsakenów. Z dużo lepszym efektem od nowych cudów
...
Nie wiem, czy myślimy o tym samy, ale mnie nieco brakuje klimatu kultystów w Chaosie. Wiem, ze kilerzy z Północy też robią klimat, ale ukryte kulty itp. były miodne.Opat pisze: Taki mocno mroczny klimat nijak sie do tego ma współczesna konwencja gw...
Ano było ciekawie, a miało być jeszcze ciekawiej (horda wojowników, zwierzoludzi i demonów Nurgla) ale GW mi zrobiło dowcip i rozdzieliło Chaos na armie. Trochę mi się nie chciało rozbudowywać 3 armii (plus moich skavenów) mając w opcji że taką wymarzoną hordą Nurgla zagram sobie od wielkiego dzwonu, jak się ktoś uprzejmie zgodzi. (nie bylo wtedy słychać o Tamurkhanie czy sojuszach)rudobrody79 pisze:wyobraźcie sobie jak wyglądał Krzyśka chaos![]()
![]()
![]()
Tu muszę lekko sprostować - konwertowalem głównie plastiki. Wrzucę kilka zdjęć.smiejagreg pisze:Kurde, mi by było szkoda modeli na konwersje, ale musiało być miodnie![]()
.
Uff, odetchnąłemKrzysiekW pisze:Tu muszę lekko sprostować - konwertowalem głównie plastiki. Wrzucę kilka zdjęć.smiejagreg pisze:Kurde, mi by było szkoda modeli na konwersje, ale musiało być miodnie![]()
.
jak znajdę czas, to wykonam nowe fotki i je obrobię przed wrzuceniem tutajsmiejagreg pisze:Uff, odetchnąłemKrzysiekW pisze:Tu muszę lekko sprostować - konwertowalem głównie plastiki. Wrzucę kilka zdjęć.smiejagreg pisze:Kurde, mi by było szkoda modeli na konwersje, ale musiało być miodnie![]()
.
... Dawaj fotki...
bardzo lubię karnawałowy opis regimentów nurgla, szary fioletowo żółte ale takie jaskraw kolory, tylko naniesiony brud na nich, zbroje brązowo zielonkawe , oręż stalowo rdzawysmiejagreg pisze: ciekawych kolorystyk regimentów nurgla