23.03.2013 Pre-DMŚ - Strych - Kraków

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Re: 23.03.2013 Pre-DMŚ - Strych - Kraków

Post autor: Dydu »

Ja mogę być kolo 19.45-50 jak dziecko wykąpie

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Przypominam o blatowaniu dzis wieczorem

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Pamiętajcie zeby każdy miał wydrukowaną rozpę ;)
Wisła Kraków.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Zajebisty turnije!

Swietna miejscowka, fantastycze puchary dla kazdego z durzyny pierwszej, blisko do galerii, sympatyczne bitwy, wszysto wygodnie sprawnie i z terminami, nagrody finansowe dla pierwszego miejsca - najlepsza lokalna druzynowka na jakiej bylem

i najlepsza ksywa Andrzeja - od dzis to Andrzej "Kapitaan Sprawiedliwosc" Bąk dzień dobry i tyle starczy!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

lol- ja się też zajebiście bawiłem no i udało się zmobilizować młodzież - bądź co bądź było nas 30 osób! To trochę jest :)..Myślę więc że wszyscy wygrali choć oczywiście szczególne graty dla SS! Będziemy za Was trzymać kciuki na DMŚ i DMP :)...Graty dla Częstochowy że się zmobilizowali i przyjechali - zróbcie turniej odwiedzimy Was! :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

bylo swietnie, Strych ! byle jak najczesciej :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Od siebie - dzieki za bitwy Bombajowi Fluffy'iemu i Leohowi, niedlugo SS w komplecie wróci do domów po imprezie u Koconia ^^ jakby byl jakis nastepny turniej i nie 20.04 to nasz klub zaklepuje 7 miejsc singlowych
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

świetny turniej.
Ekipa, miejscówa, klimat - 100% rewelacyjności :)

Wynik taki tam sobie, ale bawiliśmy się świetnie.

1 Bitwa, Szybki Szpil - "kto późno przychodzi temu czoko w oko"

Dla mnie Quc z nowymi demonami 3:17 .Nie ma co wspominać. Wtopa fest, pierwsza bitwa z nowym DoChem, brak ogrania i w ogóle. Licho. - Następnym razem będzie lepiej. Drużyna w plecy.

2 bitwa: True Legion 1
Dla mnie Kosa HE. Paczę sobie i paczę - nie idzie na mnie, no to ja prę do przodu. A przynajmniej na 18 cal, żeby sobie smacznie plagi porzucać w WLiony. Pierwsza kolejka jakieś scrolle po obu stronach, lajcikowo. W drugiej wbijam plagę na ifce z przeskokiem w oba klocki WL! Jupi. I fail, prorok wsysa się do warpa z miscasta. Już widzę, że mam ciepło i alternatywa, albo cała wstecz i przyjmuję na klatę całą magię i łuki i przegrywam, albo, widząc że WL już takie przykoksane nie są, walę na pałę do przodu i rozkręcam świat furmanką, abomą, dzwonem i całą resztą. Plan działa! Jedne WL wyparowały, a Kosa szczęśliwie nie pamięta o popchnięciu dzwona. Potrójny marsz na dzwonie z bannera, cal od klocka z magami bsbkami generałami i w ogóle wszystkimi punktami. już mam rogala, bo widzę soczystą wygraną, a tu psikus - wygrywam o pierdyliard, a tu Kosa cyk cyk, trójeczka na brejka, "dziękuję postoję". Nadgryzione WL zjadają furkę, a ja przyjmuje cały impakt magii na klatę. W efekcie 8:12 wtopa, ale bitwa fajna. Drużynowo wtopa.

3 Bitwa, True legion II i Dark Wolf Dog SK
W teorii wygląda jak wesoły mirror 10:10, w praktyce wiem, że mam przewagę na poziomie rozpiski, jeżeli szybko wejdę do combatu. Mam słabszą magię, ale drugi klocek unbreakable z mocnym wygarem zrobi różnicę (no i kółko, ale o tym za chwilę :). Na szczęście Dark Wolf Dog prze jak wściekły do przodu, co mnie cieszy. Wymiana dispell scrolli, wyprowadzenie mojej płonącej furmanki przed nos abomy Dark Wolfa, która wymijając podchodzi cal od mojego dzwona i dwa cale od kółka. Chwila zadumy i chwiej, jak się bawić to się bawić, assassin wypija potiona i szarża dzwonem i kółkiem w abome. I pierwsza miła niespodzianka, kółko wystrzeliwuje 3 bolty z siłą 10. Dwie niezdane regenki i 8 woundów -> puf! aboma znika. W następnej kolejce kółko podjeżdża na cal od dzwona Dark Wolfa - liczę tylko na jakiś turbo fart i... trzy bolty w dzwon z S10, wszystko w dół, TRZY niezdane wardy, 9 woundów i PUF! dzwon znika spod tyłka seera. Dalej już tylko wściekły napór. 20:0

I szybkie info dla mojego Skaveńskiego partnera z ostatniej bitwy - mam w swoich szpejach Twojego stormvermina (jak sądzę), sprawdź czy nie masz mojego slave'a ;) zdradziecka armia - szczury uciekają do przeciwnika! Podrzucę komuś z Krakowa na Silesianie.

Jeszcze raz dzięki za świetny turniej! W maju robimy swój, to zajrzyjcie.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Bombaj pisze:W maju robimy swój, to zajrzyjcie.
Super, postaramy się :)

Cieszę się że kolejny raz przyjezdnym u nas się podobało :)
Wisła Kraków.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Bombaj pisze: Dla mnie Quc z nowymi demonami 3:17 .Nie ma co wspominać. Wtopa fest, pierwsza bitwa z nowym DoChem, brak ogrania i w ogóle. Licho. - Następnym razem będzie lepiej. Drużyna w plecy
Tak to jest jak sie nie ma wlasnej armii - gra sie tym co akurat jest dostepne :D Dzieki za pożyczki przy okazji ; )

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Daemons of Chaos (2400p,+1 dispel dice)
Skull cannon 0-1
Flyers max 4 in total
Adam, nie miales czasem 5 lataczy :) ?
2x furie
2x muchy(hover)
1x wrona

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Muchy to nie latacze :wink:

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Jednak latacze ;p Obciana je falcon i sztormówa. Poza tym obczaj sobie ze hoover to fly który nie moze maszarowac, nic innego. SS FTW! Szkoda tylko ze wypadłem z teamu :wink: Moze uda mi się gdzies ponajemniczyc :mrgreen: :wink:

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Hej SS, przynajmniej wklejcie wyniki, skoro je porwaliście :)

Gratki zwycięstwa...o włos :twisted: Z tego co słyszałem od zwyciestwa dzielił nas jeden zdany save na 6+ ;)

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Bretonnian pisze:Jednak latacze ;p Obciana je falcon i sztormówa. Poza tym obczaj sobie ze hoover to fly który nie moze maszarowac, nic innego. SS FTW! Szkoda tylko ze wypadłem z teamu :wink: Moze uda mi się gdzies ponajemniczyc :mrgreen: :wink:
Ja tylko przekazuje to co usłyszałem od Żalafiora :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

El Rey (czy inny mądry) napisal na stronie ich forum że hover to wg niego nie fly i do limitu sie nie liczy

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

-Qc- pisze:El Rey (czy inny mądry) napisal na stronie ich forum że hover to wg niego nie fly i do limitu sie nie liczy
A latające rydwany się już liczą :D

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Wyniki? :)
Wisła Kraków.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

c4h10 pisze:
-Qc- pisze:El Rey (czy inny mądry) napisal na stronie ich forum że hover to wg niego nie fly i do limitu sie nie liczy
A latające rydwany się już liczą :D

Co poradze - takie ETC. Jak to zmienia to pogramy inaczej

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Tu nie ma "co poradzać" tylko zmieniać rozpę. Hoover to latacz. Jak na zwykłym lataczu nie zdasz marszu to już nie latasz czy co?

ODPOWIEDZ