P.S. Nilgar, znając życie, Pani Moderator zamorduje Cię za te trzy posty z rzędu

Ohoho!Nilgar pisze:Pożyczy. Porozmawiamy jeszcze o terenach i turniejach... ja kiedyś na złość środowisku mordheimowemu stawiającemu poza nawiasem moich Shadow Warriorów chciałem zrobić taki turniej dopuszczający wszystkie nieoficjalne warbandy, teraz myślę, że można to dodatkowo sparować z jakimś miniturniejem Warlorda, w końcu grających w tą grę Tomash zawsze na palcach wylicza i póki nie rozwiąże się kwestia podręcznika pewnie dużo więcej ich nie będzie
Toż ja jeszcze !Nilgar pisze:Dzięki, wikolu mam pod dostatkiem![]()
Wstępnie łykam 24 foremki, więc jest jeszcze miejsce na trzy Tomasha (daj mi znać które żeby się nie powtarzać). Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał się dopisać ponegocjujemy.
ZanotowaneTiger Brown pisze:Toż ja jeszcze !Nilgar pisze:Dzięki, wikolu mam pod dostatkiem![]()
Wstępnie łykam 24 foremki, więc jest jeszcze miejsce na trzy Tomasha (daj mi znać które żeby się nie powtarzać). Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał się dopisać ponegocjujemy.Maila wysłałem na adres z postu z 23 czerwca. Trzy foremki chcę, trzy!