Gdzie wsadzacie magów?

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
lith
Oszukista

Post autor: lith »

Nie, nie moze stac w oddziale gdzie indziej niz w 1 rzedzie, jezeli ma miejsce i nie odmowil challangu.

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Chyba, że cała pierwsza linia składa się z FCG i bohaterów, wtedy kolejnych siłą rzeczy ustawiasz w drugiej, prawda?

lith
Oszukista

Post autor: lith »

No tak, nie ma miejsca wtedy :)

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Troche źle napisałem chodziło o to że niewystawia się go do jednostek przeznaczonych do walki,bo jak stoi w oddziale to zawsze w 1 rzędzie,ale w oddziale który ma ich kitrać.

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

ja zawsze wstawiam do archer'ów najlepiej nimi sie wcale nie ruszam są na końcu stołu na milutkiej górce(często)jest ich 10 a w środku mag ten oddział najczęściej jest rozwalany na szarym końcu . :)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Szrederator pisze:ja zawsze wstawiam do archer'ów najlepiej nimi sie wcale nie ruszam są na końcu stołu na milutkiej górce(często)jest ich 10 a w środku mag ten oddział najczęściej jest rozwalany na szarym końcu . :)
tylko to jest dobre jak mag nie ma czarów ktore potrzebuja zasieg (zazwyczaj 24").. a takich czarów jest bardzo mało..

a jak juz nie potrzebuje zasiegu to tez nie potrzebuje LOS.. wiec rowie dobrze moze siedziec mag samotnie za obeliskiem czy tez w lesie ;-)

najtrudnije jest schowac takich magów, ktorzy to musza byc blisko linii wroga (blisko czyli mniej niz te 24").
Obrazek

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

np. taki mag w archerach toma magie hesvens a taki fire to piechota mocna jakaś. :P

ODPOWIEDZ