Warrior Priest - popraweczki, 02.07

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

nom o wiele lepiej, przede wszystkim wiadomo co w lapach 3ma ;)

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

wolałem rozgrzane, ale te też są fajne :)
(brakuje im teraz tego "czegoś" :twisted: )
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: DwarfSlayer »

teraz po kozaku wyglądają

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

a mi sie podobaly swiecace ]:-> tylko wystarczylo poprawic przejscia lekko

UWAGA!!! SWIATLO Z MLOTOW NA PODSTAWCE ZOSTALO A ONE JUZ NIE SWIECA

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

bo młoty już ostygły a ziemie jeszcze nie ;)
i tak fajnie wygląda - przynajmniej jest urozmaicona
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Co wy gadacie obecne mloty sa duzo duzo lepsze...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Ziemko pisze:Co wy gadacie obecne mloty sa duzo duzo lepsze...
o gustach sie nie rozmawia ];->
o moim zwlaszcza

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

max ci prawde powie. mistrzu powiedz nam swoja opinie. osadz jak bys te mloty widzial. ale serio to spojrzmy z innej strony, teraz sa lepsze powiadasz ziemko, ale dyby je zostawil to mogly sobie podlubac nad nimi w wolnej chwili i w koncu jakos doszedlby do zrobienia pieknej poswiaty :)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Młoty i tak wolałem stalowe, było tak w pierwotnej wersji, nie wiem w sumie czemu zrobiłem je świecące... :P

Priesta nie będę już ruszał, polakierowany i na półeczce ;)
Zastanawiam się nad wyborem kolejnej ofiary do eksperymentów z NNM... :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Mate pisze:Młoty i tak wolałem stalowe, było tak w pierwotnej wersji, nie wiem w sumie czemu zrobiłem je świecące... :P

Priesta nie będę już ruszał, polakierowany i na półeczce ;)
Zastanawiam się nad wyborem kolejnej ofiary do eksperymentów z NNM... :P
Pociśnij dalej witch hunterów to przy okazji bandę do Mordheim zrobisz ;)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Tak się zastanawiam i chyba pomaluję sobie paru greatswordsów - choć u nich będzie srebrny NNM.
Tym sposobem powoli moja armia imperium zacznie nabierać kształtów ;)

Muszę pomyśleć jednak nad czymś na złoty NNM, jakiś kolejny hero (może właśnie w klimatach witch hunterów? )

Ostateczna wersja priesta.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Pomijając pancerz z zaschłego serka waniliowego, jest znośnie :P

Tak, tylko znośnie - to Twoja nasłabsza praca, sorry, ziom.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Tomash pisze:Pomijając pancerz z zaschłego serka waniliowego, jest znośnie :P
No i tu się niestety muszę zgodzić z Tomash'em ale moim zdaniem reszta oprucz zbroji jest całkiem fajna ale to jeszcze to nie to na co czekamy :).
Pozdro...

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Tomash pisze: Tak, tylko znośnie - to Twoja nasłabsza praca, sorry, ziom.
Hmm, Tomash o co chodzi...?

NMM - rozumiem, cienki.
Ale całość przezentuje się na wysokim poziomie (wiem, że to moja praca, ale naprawdę tak jest...)
Tunika, gęba, scroll na plecach, cieniowanie - są znacznie lepsze niż u moich ogrów...
Zresztą - dam go dziś do Faberów, będzie można pooglądać na żywo (zdjęcia są w sporym powiększeniu).

@ Artek - czekamy? Tzn, na co czekasz? Bo ja na Twoje figurki na forum... :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Mate pisze:

Ale całość przezentuje się na wysokim poziomie (wiem, że to moja praca, ale naprawdę tak jest...)
Tunika, gęba, scroll na plecach, cieniowanie - są znacznie lepsze niż u moich ogrów...
Coz za skromnosc :lol: :lol: :lol: Moze juz nie dawaj na avatar swojej foty ala haselhoff , bo zara w samozachwyt totalny wpadniesz :lol: :lol: :lol:

Zgadzam sie z Tomaszem , ze to Twoja najslabsza praca... Ogry sa duzo , duzo lepsze...

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Ziemko pisze:
Mate pisze:

Coz za skromnosc :lol: :lol: :lol: Moze juz nie dawaj na avatar swojej foty ala haselhoff , bo zara w samozachwyt totalny wpadniesz :lol: :lol: :lol:

Zgadzam sie z Tomaszem , ze to Twoja najslabsza praca... Ogry sa duzo , duzo lepsze...
Ech, to nie żadna fałszywa skromność - nie porównywałem tej pracy z dokonaniami innych, lecz z własnymi - a to chyba nie jest samochwalstwo.

Po prostu w mojej opinii kapłan jest lepszy od ogrów.

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

a jak dla mnie ma fajna czerwona szata a tak to jest słaby, dla mnie samochwalstwem jest juz fakt ze nazywasz to nmm bo predzej ta zrbroja juz na jakas koścista czy cos takiego wyglada.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Miałem na myśli, że czekamy na to abyś nas zadziwił swym arcydziełem :) powiem tak NMM mi się nie podoba sorry ale tak jest i to tylko moje zdanie może to przez ten kolor :( . Reszta komponuje się bardzo fajnie, wiec nic dodać nic ująć :) nie sugeruje że maluje lepiej bo maluje 100 razy gorzej :) więc ja tylko mówię co mi się podoba a co nie :) i spokojnie już niedługo wstawię fotki, na forum :). Jeszcze raz praca fajna.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

No dobra, priest stoi w gablocie u FF, każdy może podejść i zobaczyć na żywo, jaki jest plewny... ;)

A na żywo naprawdę wygląda lepiej (te zdjęcia są naprawdę duże, w przeciwieństwie do niektórych, nie boję się sporych zbliżeń... :P

A nazywanie tego NNM nie jest bynajmniej samochwalstwem, r0m, napisałem, że to mój pierwszy NNM.
Pokaż swój pierwszy i napisz o nim, np "Serek Danio" :P

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Powiem Ci Mate ze wybrales sobie trudna powierzchnie jak na pierwsza probe zlotego nmm. Ja swoj pierwszy tez zchrzanilem - nie mialem wtedy zadnej wiedzy na temat techniki. Bylo poprostu bardzo zolto :P ale wystarczylo troche poobserwowac, poczytac i juz z drugim podejsciem bylo znacznie lepiej : http://www.coolminiornot.com/115029
zycze powodzenia przy kolejnej mini :)

ODPOWIEDZ