MASTER W GDAŃSKU - BALTIC WFB OPEN 2013 /// 20-21 Lipca
Re: MASTER W GDAŃSKU - BALTIC WFB OPEN 2013 /// 20-21 Lipca
Hurra !! Dzięki chłopaki (bretończycy) rozkminie rozpe ale ma pewno będzie ponad 150 łuczników !!
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Nie no, jeszcze mają być kowboje do indian. W poznaniu było 6 chyba.
M@A też fajna sprawka.
M@A też fajna sprawka.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
SS wystawia Sola, Elthariona, Qca i Krzemiego "Drwala w różowej sukience"
mam nadzieje że dojedziemy
mam nadzieje że dojedziemy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Mam nadzieje ze to prawda, bo nie widzialem jeszcze zadnego mastera w tym roku by bylo to przestrzegane, a nie poto siedze nocami przed masterami by dopiescic armie zeby grac pozniej z smiecio-armiamiMłody pisze:Nie dopuszczamy proksów. Odpowiedzialny za ocene malowania będzie Jagal. Jesli jakies modele niespełniają wymogu masterowego po prostu są ściągane ze stołów.

"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
Elo, dokładnie tak jak przed rokiem mamy dla was menu obiadowe, w zgłoszeniu proszę podawać co byscie chcieli zjesc w sobotę.
Tym razem do wyboru.
-Kotlet mielony z szynki
-Udko z kurczaka
-Kotlet schabowy
-Kotlet drobiowy
Do każdego oczywiscie frytki + surówka.
edit tez w pierwszym poscie.
Tym razem do wyboru.
-Kotlet mielony z szynki
-Udko z kurczaka
-Kotlet schabowy
-Kotlet drobiowy
Do każdego oczywiscie frytki + surówka.
edit tez w pierwszym poscie.
Dziękuje wszystkim za podjecie akcji "Zbieraj łuki dla Diba" ale sorry Panowie .. z pewnego wyjazdu wyszła dupa i nie dotrę do Gdańska. Może następnym razem, np na Sillesianie, bo tam będą spore punkty, odezwę się z prośbą o pomoc.
Czcij Koze !!