Tak, właśnie wyzerowałem ograniczenia.Oki pisze:Będzie jakaś zmiana, w związku z nowym bookiem do Liz?
Jak coś będzie nie halo to dołożymy do pieca
Tak, właśnie wyzerowałem ograniczenia.Oki pisze:Będzie jakaś zmiana, w związku z nowym bookiem do Liz?
bardzo sugeruje feniksa. bolce nie sa przegiete.Furion pisze:tak, trochę to nie sprawiedliwe bo DE bolce mogą być dwa, ale te HE kosztują mniej więc jest ok
niedopuszczenibukson pisze:A jak się ma sprawa z special charakterami ?
Bardzo dobra, jak tylko zbanujecie loremastera u HE to z chęcią udam się do Poznania na turniejFurion pisze:Update w pierwszym poście - pojawiła się ocena malowania której będziemy używać na naszych turniejach. Jeżeli macie do niej sugestie to dawajcie śmiało.
zbanować nie zbanujemy, ale ja zagram rozpiską bez loremastera i zobaczymy co z tego wyjdzie.jawor pisze:Bardzo dobra, jak tylko zbanujecie loremastera u HE to z chęcią udam się do Poznania na turniejFurion pisze:Update w pierwszym poście - pojawiła się ocena malowania której będziemy używać na naszych turniejach. Jeżeli macie do niej sugestie to dawajcie śmiało.
Boisz sie przyjechac an turniej do Poznania z powodu Loremastera, ktorego moze wystawic w porywach 2 graczy (ja i Furion - chyba ze sie ktos znowu z HE przebudzi) ??jawor pisze:Koleś jest zbyt dobry, ma 2lvl, wszystkie sygnaturki! To jest 8 czarów, ma odpowiedź na większość rzeczy. 3 woundy i 70pkt na przedmioty(więcej się nie mieści), do tego wszystkiego spokojnie mieści się BSB. Przesada.
I z tego skrótu możecie skorzystać, mało kto chyba będzie miał wam to za złe.kudłaty pisze:Loremaster z rerollem to bubel owszem, ale lord bijący HE an te punkty też jest bardzo dobry. Generalnie temat lordów jest ciężki, niby najprościej zbanować, ale to też droga na skróty.