Champion do Eratanów

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

Z chęcią przyjmę krytykę, która coś wnosi ( patrz post Mate) , ale krytykowanie samo w sobie, które do tego nie jest do końca zgodne z prawdą ( patrząc na figurkę w realu, Ty patrząc na zdjęcia możesz mieć oczywiście inne zdanie ), chciałem zanegować. Jeżeli jednak uważasz to za niewłaściwe poprzestanę tego robić.

@ Mate: jutro jeszcze trochę przysiądę i zobaczę co da się zrobić. Jeżeli wyjdzie coś ciekawego to wrzucę foty. Thx za rady.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Popytaj się trochę doświadczonych malarzy o ich porady itp. I najlepiej to posłuchać się ich bo oni przechodzili przez to co ty :) :lol: .
Przynajmniej ja jestem z takiego założenia.

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

"Ave"

Konwersja super.

Tylko do pomalowania od mowa, bo np: łeb konia (z szyją) chyba wole nie jest pomalowana, chyba ze na taki kolor co ma plastik GW.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
Stach
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stach »

Bardzo mi się podoba czerwień i podstawka;)

A no i zgadzam się z przedmówcą ->konwerska bardzo fajna;)

pozdrawiam i zycze zoraz to lepszych prac

ODPOWIEDZ