Ave
Z chęcią przyjmę krytykę, która coś wnosi ( patrz post Mate) , ale krytykowanie samo w sobie, które do tego nie jest do końca zgodne z prawdą ( patrząc na figurkę w realu, Ty patrząc na zdjęcia możesz mieć oczywiście inne zdanie ), chciałem zanegować. Jeżeli jednak uważasz to za niewłaściwe poprzestanę tego robić.
@ Mate: jutro jeszcze trochę przysiądę i zobaczę co da się zrobić. Jeżeli wyjdzie coś ciekawego to wrzucę foty. Thx za rady.
Pozdrawiam
Champion do Eratanów
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Popytaj się trochę doświadczonych malarzy o ich porady itp. I najlepiej to posłuchać się ich bo oni przechodzili przez to co ty .
Przynajmniej ja jestem z takiego założenia.
Przynajmniej ja jestem z takiego założenia.
"Ave"
Konwersja super.
Tylko do pomalowania od mowa, bo np: łeb konia (z szyją) chyba wole nie jest pomalowana, chyba ze na taki kolor co ma plastik GW.
Konwersja super.
Tylko do pomalowania od mowa, bo np: łeb konia (z szyją) chyba wole nie jest pomalowana, chyba ze na taki kolor co ma plastik GW.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?